LIFESTYLE | MIJN EERSTE ÉCHTE KEER SUSHI

maandag, januari 18, 2016

Keer op keer komen er op vele blogs en Instagram afbeeldingen van sushi voorbij. Stiekem schaamde ik mij dan ook dat ik afgelopen weekend voor het eerst pas écht sushi ben gaan eten. Samen met mama ging ik naar Shabu Shabu in Nijmegen. Benieuwd wat ik van mijn sushi ervaring vond?
English: It feels like I see pictures of sushi in blogs and Instagram everyday. I secretly was ashamed that I never really ate sushi. That had to change, so together with my mom I went to Shabu Shabu in Nijmegen. Curious about my opinion about the sushi?


Mama en ik zijn naar Shabu Shabu in Nijmegen gegaan om te lunchen. We gingen voor de All You Can Eat voor €17,80. Je moet dan wél je drinken nog erbij betalen. Er zijn verschillende delen waar je kan zitten, wij besloten lekker aan het raam plaats te nemen.

English: My mother and I went to Shabu Shabu in Nijmegen for All You Can Eat lunch for €17,80 (plus the drinks). There were several areas where you could have a seat. We decided to sit at the window side. 


Iets wat ik zelf nog nooit ergens had gezien (misschien loop ik achter) is dat je kan bestellen met een iPad. Er zijn 84 verschillende gerechtjes/dingen die je kan bestellen. Terwijl je nog lekker je laatste stukje sushi in je mond propt kan je alweer een nieuwe lading bestellen via de iPad, drinken kan je ook zo bestellen. Ik vond het in ieder geval echt geweldig tof!

English: Something I had never seen before, is that you can order with an iPad. There are 84 different kinds of sushi/rice/soup you can order. While you are putting your last sushi in your mouth, you can order a bunch of new ones through the iPad. Ordering a drink is also possible with the iPad. I really like this kind of ordering food!


Zoals jullie kunnen zien houden mijn moeder en ik erg van zalm, haha. Er is overigens nog véél meer dan dit te bestellen hoor. Maar mama kende haar favorieten en ik ging er met plezier in mee. Alles wordt razendsnel met de hand gemaakt. De chef koks maken de sushi's echt een een rap tempo. Ik heb in ieder geval heerlijk gegeten en vond het zeker voor herhaling vatbaar.

English: As you can see, my mother and I really like salmon, haha. There are many more things you can order, but my mom knows het favorites and I just went with it. The sushi is being handmade by - super fast - chefs. I really enjoyed the food and the place and would love to go there anytime soon.

Vind jij sushi ook zo lekker?
Do you also like sushi?

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Omg haha ik ben echt geeeek op sushi maar de eerste keer dat ik het at vond ik het helemaal niet lekker xD Het was omdat ik naar Japan zou gaan dat ik het expres vaker at om eraan te wennen, maar nu kan ik er niet meer vanaf blijven. Gek he? Hele mooie foto's heb je gemaakt, en die met zalm vind ik ook lekker!! En volgens mij zie ik een California Roll op je bordje liggen, dat is mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig ook nog een foto van de gebakken banaan :) was heel gezellig en lekker. Goed dat het jou zelfs met de stokjes lukte, had je voor niets jouw eigen stokjes meegenomen. Moet zeggen dat ze daar ook echt fijne stokjes hebben, ben er ook niet zo'n held in. Moeten daar maar snel weer gaan oefenen met stokjes eten. En de foto's zien er zo smakelijk uit, krijg er meteen weer trek van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er heel erg lekker uit! En ook een leuke prijs. Ik was er nog nooit geweest, maar daar ga ik zeker verandering in brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een genieten, ik ga er spontaan van kwijlen. x

   Verwijderen
 4. Oeeee dat ziet er goed uit. En wat grappig om via een tablet te bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha wat leuk om te lezen! Ik ben neutraal: Ik vind sushi niet te gek, maar ook weer niet vies.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben, evenals Sanne, gek op Sushi en als Sanne in Utrecht is gaan wij eigenlijk vaak naar Zinnia. Is wel duurder dan Shabu....24,95 :( maar ach...met Sanne haar studentenkorting valt het dan ook weer mee. ;) Ik ben een keertje bij Shabu Shabu in Nijmegen geweest en vond het bestellen met de Ipad ook een openbaring...Misschien een xtje met zn vieren uit eten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als jij weer een keer naar Nijmegen komt kunnen we daar gaan lunchen.

   Verwijderen
 7. Ohh sushi, zo lekker! Het is echt al te lang geleden dat ik sushi heb gegeten. Moet ik snel weer doen. Ik houd alleen dan weer niet van die met zalm.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk al jullie reacties! Bedankt allemaal <3
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS