LIFESTYLE | INTERIOR INSPIRATION: STUDENT ROOMS

dinsdag, januari 12, 2016

Zoals jullie vast wel weten heb ik bijna twee jaar op kamers gewoond in Tilburg voordat ik naar Zuid-Korea vertrok. Ik heb daar met veel plezier gewoond en vond het super tof om alles helemaal naar mijn smaak in te richten. Nu ik dit typ ben ik als een gek opzoek naar weer een nieuw plekje voor mijzelf. Door zo'n zoektocht krijg ik weer de drang om Pinterest af te zoeken en ik selecteerde wat mooie studenten kamers om te showen.
English: Maybe you know, but I have had my own room close to my school in Tilburg for almost two years before I went to Korea. I have lived there with joy and I really liked to decorate everything. While I am typing this, I am looking for a place for my own again. Because of this hunt for a room/studio I keep having the urge to look though whole Pinterest, so that's what I did! I selected a few nice student rooms to show.Heb jij een studentenkamer of studio?
Do you have a student room?

Follow
Left side | bron | bron | bron | bron Right side | bron | bron | bron

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Het ziet er allemaal zo mooi uit! Zodra we wat groter gaan wonen, wil ik ook echt zulke prachtige woon-/slaapkamers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's! Ik woon ook op kamers, maar mijn kamer ziet er lang niet zo mooi uit. Dat bewaar ik voor als ik mijn eigen huisje of appartementje heb, haha! Ik ben trouwens wel eens vaker op je leuke blog geweest, maar nu ben ik je ook gaan volgen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hii! Wat fijn om te lezen dat je mijn blog leuk vindt en je deze bent gaan volgen :) En je hebt echt helemaal gelijk over die studentenkamers, haha.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. ik woon momenteel op kamers en ga nu verhuizen naar een andere kamer dus ben ook alweer druk met pinterest in de weer:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er allemaal erg knus en gezellig uit. Succes met jouw zoektocht naar een geschikte eigen stek.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh fijne inspiratie! Komt goed uit ook, nu ik binnenkort een nieuwe kamer krijg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om zo weg te dromen. Alles ziet er super mooi uit, benieuwd hoe jouw eigen kamer/studio eruit komt te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw vind dit toch wel heel ergmooi hoor, heb nooit zo een kamer/studio gezien bij studenten hahahah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt echt helemaal gelijk over die studentenkamers haha. Vrijwel altijd is het gewoon een rommeltje ;)
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS