LIFESTYLE | INTERIOR INSPIRATION: DESKS

donderdag, januari 28, 2016

Jarenlang heb ik geen bureau in mijn kamer gehad omdat mijn kamer daar simpelweg te klein voor was. In Tilburg had ik eindelijk weer een bureau en ik wil zeker nooit meer zonder! Want jeetje, wat is een bureau toch fijn. Een bureau is gewoon een plekje waar ik relaxt aan mijn blog kan werken terwijl ik een kopje thee drink, of artikelen tik voor Grazia. Regelmatig zie ik een bureau voorbij komen dat ik denk; wauw! Ik zocht Pinterest weer af en verzamelde mooie bureaus om met jullie te delen.


English: For years, I did not own a desk because my room was too small. When I moved to Tilburg, I finally had my own desk and now I cannot live without! Damn, how nice can a desk be. It is my own place to work on my blog while having some tea, or writing articles for Grazia. I often see pretty desks passing by on the Internet that has got me thinking; wow! I went on Pinterest again and started to look for pretty desks to share with you.Hoe ziet jouw bureau eruit?
What does your desk look like?

1) Upper side | bron | bron | bron | bron Down side | bron | bron bron | bron
2) Upper side | bron | bron | bron | bron Down side | bron | bron | bron | bron

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Op de foto's zie ik bekende stoeltjes voorbij komen. Met die houten pootjes wou ik ook halen. Tot ik er even op ging zitten. Vind het net plastic stoelen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt? Dat is wel erg jammer zeg. Zelf heb ik al een bureaustoel, dus de kans is groot dat wanneer ik weer een eigen plekje heb, die stoel gewoon meegaat! Haha
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Leuke inspiratie! Vooral die ene waar ook zo'n hang stoel in de kamer staat :-)
  Mijn desk? Uhm.. ja wordt aan gewerkt. Eerst moet de zolder nog aan kant gemaakt worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een saai bureau van ikea, haha. Ik zou zo graag een mooie willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe bureaus. Mooi simpel en overzichtelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooie kiekjes!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS