LIFESTYLE | IK BEN JARIG!

vrijdag, januari 29, 2016

Hiep Hiep Hoerááá, ik ben 22 jaar! Vandaag is mijn dag al vroeg begonnen, nog voordat dit artikel online kwam. Bij mijn stage op Grazia heb ik momenteel de ochtenddienst zodat ik om half 4 klaar ben. In de avond is het tijd voor mijn super coole ''kinderfeestje''. Yeeey!


Follow

You Might Also Like

13 lovely comments

 1. Een dikke verjaardagszoen van mij ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd, maak er een mooie dag van en eet veel taart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!!! En super cool dat je stage loopt bij Grazia :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd! super leuke dag toegewenst en wat leuk dat je een stage hebt gevonden bij Grazia!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. een dagje later maar zeker niet minder gemeend: van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt allemaal! <3 Super fijn zulke leuke reacties!
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hiephoi, ik heb de eer om standaard iemand te laat te feliciteren haha. Maar alsnog van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een TOPdag hebt gehad en dat er nog véél topdagen voor je gaan volgen. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS