LIFESTYLE | MIJN OUD & NIEUW

Hopelijk heeft iedereen een fijne jaarwisseling gehad en niet te veel gedronken, haha. Zelf heb ik samen met mijn moeder, peettante, oom, neefje en nichtje bij oma Oud & Nieuw gevierd. Dat deden we met een broodje kroket, oliebollen, Party & Co, bloggen met mijn nichtje en Ik Hou Van Holland.

Hoe heb jij Oud & Nieuw gevierd?
How did you spend your New Years Eve?

Follow

English: Hopefully everyone has had an amazing New Years Eve and did not drink too much, haha. I spend my evening with my mother, aunt, uncle and cousins at my grandmothers' house. We ate a bun with kroket, oliebollen (Dutch foods), we played Party & Co, did some blogging with my cousin and watched Ik Hou Van Holland (Dutch tv show).

6 opmerkingen:

 1. Super leuk gedaan♥♥♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid! Gelukkig nieuwjaar! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig nieuwjaar! Ziet er lekker en gezellig uit, ik heb ook een goed avondje gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en gezellige foto's! Ik wens jou ook een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.