LIFESTYLE | MIJN OUD & NIEUW

vrijdag, januari 01, 2016

Hopelijk heeft iedereen een fijne jaarwisseling gehad en niet te veel gedronken, haha. Zelf heb ik samen met mijn moeder, peettante, oom, neefje en nichtje bij oma Oud & Nieuw gevierd. Dat deden we met een broodje kroket, oliebollen, Party & Co, bloggen met mijn nichtje en Ik Hou Van Holland.

Hoe heb jij Oud & Nieuw gevierd?
How did you spend your New Years Eve?

Follow

English: Hopefully everyone has had an amazing New Years Eve and did not drink too much, haha. I spend my evening with my mother, aunt, uncle and cousins at my grandmothers' house. We ate a bun with kroket, oliebollen (Dutch foods), we played Party & Co, did some blogging with my cousin and watched Ik Hou Van Holland (Dutch tv show).

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Super leuk gedaan♥♥♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid! Gelukkig nieuwjaar! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig nieuwjaar! Ziet er lekker en gezellig uit, ik heb ook een goed avondje gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en gezellige foto's! Ik wens jou ook een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS