FASHION | OUTFIT: SPARKLY FOR MY GRANDMOTHERS' BIRTHDAY

vrijdag, januari 08, 2016

Afgelopen week was mijn oma jarig! Omdat dit één van de zeldzame momenten zie dat ik familie leden spreek die ik normaal gesproken nooit zie (zoals broers van mijn oma etc.) vind ik het toch wel leuk om er een beetje fancy uit te zien. Het rokje van deze outfit had ik in Hong Kong in de sale gekocht en ben er erg blij mee.
Coat Amici | Blouse Primark | Skirt H&M | Panty Primark | Heels Invito


Wat vind jij van deze outfit?
What is your opinion about this outfit?

Follow

English: Last week it was my grandmothers' birthday. Since this is one of the rare moments I see some family members (like my grandmothers' brothers etc.) I like to dress a bit fancy. I bought this skirt in Hong Kong in the sale and I am very happy with it.

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Je ziet er goed uit in deze outfit ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd en heel erg leuke outfit, je straalt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah dankjewel! Maakt mij blij dit te horen :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd! En je ziet er prachtig uit in deze outfit!
  Ik ben het eens met Mariska, je straalt?
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie chique outfit! Vooral dat jasje staat heel erg mooi vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS