FASHION | OUTFIT OF THE DAY BLOOPERS

dinsdag, januari 26, 2016

De outfit of the day is iets dat elke week weer terugkomt op mijn blog. Zelf heb ik erg veel plezier in het maken van deze foto's en met het delen ervan. Samen met mama ga ik keer op keer op pad. Maar de afgelopen 4 maanden was Pei Yin mijn persoonlijke fotograaf. Het gaat niet altijd goed hoor, haha. Tijd voor bloopers!
English: The outfit of the day article, is a fashion item that will be posted every week. I am always having a lot of fun shooting these, and sharing the results. Together with my mom, we go out for pictures. The past few months, Pei Yin has been my personal photographer. It does not always goes as planned, haha. Time for some bloopers!

ALS DE WIND NIET MEEWERKT
Uhg, ik heb er echt zo'n hekel aan, als de wind continu mijn haar door de war maakt. En ook vooral als het dan ook nog eens koude wind is.

English: Uhg, I hate it when the wind keeps screwing up my hair. Especially when the wind is not only annoying, but cold as well.

STRIKE A POSE
Op sommige momenten moet ik gewoon even wat extra volume in mijn haar brengen, of een dansje doen. En wanneer er wéér eens iemand in mijn foto loopt, spreekt mijn gezicht op boekdelen haha. Oh en vergeet ook vooral niet de momenten wanneer ik lekker fabulous doe.

English: At some moments I just niet to create some extra volume in my hair, or do a little silly dance. When someone is walking though my picture (again), my face says more than a thousand words. Oh, and don't forget when I am just being fabulous.

GEKKE BEKKEN TREKKEN
Soms heb ik gewoon éventjes geen zin om serieus te doen.

English: Sometimes I just don't feel like being serious.

MET DE OGEN DICHT...
Bij sommige foto's is het gewoon een kwestie van slechte timing. Bij de onderste twee foto's was het de schuld van de zon. Deze outfit of the day is dan ook niet online gekomen, haha.

English: In some pictures it is just a case of bad timing. But in the two pictures at the bottom, the sun is to blame. Not needless to say, that outfit did not make it to my blog.

Heb jij ook veel blooper foto's van jezelf?
Do you have a lot of blooper pictures of yourself as well?

Follow

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Haha super leuk om deze foto's te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, zitten echt hilarische bloopers tussen! Ja, vervelend wanneer de zon en de wind niet meewerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat leuk om te zien! Outfit foto's maken is niet altijd makkelijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha er zitten wel hele leuke tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve meiden,
  Ik wil jullie bedanken voor jullie leuke reacties! Vond het zelf stiekem wel spannend om deze foto's online te zetten hoor, hihi.
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk om te zien, haha! Ik zou ook wel eens zo'n post willen publiceren, als ik de foto's nog zou hebben (want soms schrik ik er zo van dat ik ze meteen verwijder, haha) en ik het zou durven. ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS