FASHION | MOVE OVER UGG... MEET MY NEW LOVE

dinsdag, januari 05, 2016

UGGs zijn uit en zullen ook niet meer in worden. Of mij dat iets interesseert? Totaal niet, ze zitten namelijk goddelijk. Het zijn één van de fijnste winterschoenen die ik me maar kan bedenken. Ik ben in het bezit van twee paar UGGs en ben er nog steeds super blij mee, maar sinds kort heb ik een andere liefde ontdekt, namelijk de schoenen van BEARPAW.English: UGGs are out of fashion and I don't think they will come back into fashion. If that bothers me? Hell no, they are super comfortable! UGGs are one of the most comfortable winter shoes I can think of. I own two pair of them and I am still super happy with those. However; I have discovered a new love, BEARPAW.


MEET MY NEW LOVE
Begrijp mij niet verkeerd, mijn UGGs blijf ik trouw en zal ik ook zeker niet stoppen met dragen, wat anderen ook zeggen. Ik heb namelijk liever warme voeten, dan koude voeten in schoenen die super modieus zijn. Maar waarom zeg ik dan ''UGG, move over''? Tijdens één van mijn winkelsessies in Seoul spotte ik deze schattige UGG-like laarsjes. In eerste instantie dacht ik dat het zo'n Bristol gevalletje zou zijn, maar het bleek alles behalve dat.

Aanschouw BEARPAW. Net als UGGs gemaakt met echt schapenwol, echte suede en het verschil in model is ook minimaal. Van het merk BEARPAW had ik nog nooit gehoord en waarschijnlijk ben ik niet de enige. Deze schoenen hebben namelijk niet de achterlijke ik-betaal-super-veel-voor-de-merknaam prijs.

English: Don't get me wrong, I will always love my UGGs and will not stop wearing them whatever people might say. I prefer warm feet in less-fashionable shoes over cold feet in fashionable shoes. Anyway, why do I tell UGG to move over? During one of many shopping sessions in Seoul, I spotted a cute UGG-like shoe. At first I thought it would be a cheap and crappy rip-off, but it was nothing like that.

Meet BEARPAW. Just like UGGs, these are made of sheep wool, real suede and the model is also practically the same. I had never heard of BEARPAW before and I guess I am not the only one since these shoes do not have the ridiculous I-pay-a-lot-for-the-brand price.


BEARPAW VS. UGG
BEARPAW | Model: Demi (the ones I bought) | Price: $69,99
5'' Tall, cow suede upper, sheepskin and wool blend lining, sheepskin footbed, woven heel and collar logos and a classic low profile TPR outsole.

UGG | Model: Classic Mini (similar model from UGG) | Price: $135
5½'' Shaft height, twin face sheepskin and suede, nylon binding, foam and UGGpure wool insole, EVA outsole and a patent-protected tread design.


Aangezien ik dus twee paar UGGs heb weet ik wel hoe ze lopen etc, deze BEARPAW schoenen zijn ook met dragen en lopen hetzelfde als mijn UGGs. Naar mijn idee is het enige merkbare verschil de prijs. Om die reden kan ik deze schoenen sterk aanbevelen mocht je budget wat kleiner zijn dan wat een gemiddelde UGG kost. 

English: Since I have two pair of UGGs I know how they fit and walk etc, these BEARPAW shoes fit and walk exactly the same. In my opinion the only noticeable difference is the price. So I highly recommend the BEARPAW shoes, especially if your budget is a bit lower than the cost of an average UGG.

Zou je nu voor UGG of BEARPAW gaan?
Would you choose UGG or BEARPAW now?

Follow

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Ze lijken in mijn ogen echt op elkaar. Dan zou ik sowieso voor de goedkopere versie gaan. En je hebt gelijk, beter warme voeten in oncharmante schoenen dan ijsklomp in modieuze schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. UGG-like of Most-like? :p En ik vind ze opzicht helemaal niet lelijk ze staan gewoon leuk als je ze aan hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Scheelt heel veel en ze zien er prima uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zien er inderdaad ook lekker warm uit :-) Maar ik zou toch nog steeds voor de echte uggs gaan :D Vind het altijd zo zonde om voor de look-a-likes te gaan en in de solden kan je meestal wel een echt paar scoren aan een vriendelijker prijsje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hii Natascha,
   Om eerlijk te zijn zie ik deze BEARPAW schoenen niet als een soort "namaak" of "look-a-like" schoen. Meer een merk dat het zelfse model schoen verkoopt, zoals je bij meerdere meeken voorbij ziet komen. Ook is online te vinden dat BEARPAW en UGG gestart zijn rond dezelfde tijd. Maar ik begrijp wel wat je bedoelt hoor, ik heb niet voor niets twee paar UGG's haha.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. ik wilde er ook een paar bestellen en toen bam geen paypal en ideal SHIT

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt? Dat is wel stom. Ik had ze in de winkel gekocht dus wist dat niet!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 6. Wist niet dat dit merk bestond! Ik heb al jaren hetzelfde paar Uggs, en het houdt mijn voetjes nog altijd warm!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS