BEAUTY | MIJN FAVORIETE KOREAANSE BEAUTY ITEMS

vrijdag, januari 15, 2016

Wanneer ik naar het buitenland ga vind ik het altijd leuk om te kijken wat voor items ze (van wat dan ook) verkopen die ze in Nederland niet hebben. In Korea kwam ik dagelijks nieuwe producten tegen, maar uiteraard ook producten die wij in Nederland ook verkopen (maar dan misschien net wat anders). Ik heb flink geshopt tijdens mijn vier maanden in Korea en dít zijn mijn favoriete beauty items...
English: When going to other countries, I like to see what kind of products they sell what are not for sale in The Netherlands. When I was in Korea, I saw new products every day (or stuff they do sell in The Netherlands, but then a bit different). Anyway, I spend a lot of time and money shopping those four months and these are my favorite beauty items...SHEETS FACE MASKS
De maskers die in Nederland te koop zijn zijn geloof ik altijd van een smeersel dat je op je gezicht moet uitsmeren. De maskers die ze in Korea verkopen zijn vrijwel allemaal in een sheet vorm. Een sheet met daarop masker products dat je zo op je gezicht legt. Super handig en praktisch! Daarnaast hebben ze ook een groot divers assortiment van maskers, waar je ook komt. Ik heb al veel maskers geprobeerd en ben er echt helemaal weg van.

English: The face masks they sell in the Netherlands are different than the ones they sell in South-Korea. The ones I bought are very easy to use, it is just a sheet with mask product on it; way more practical than the ''Dutch masks''. Also, there are a lot of different kinds of masks I have tried a lot and am I totally in love with them.


ETUDE HOUSE | HAIR PACKS
Zo nu en dan is mijn haar toe aan een enorme boost. Toen ik deze deze hairpacks in de sale zag liggen, besloot ik de gok te wagen. Gelukkig maar! Want ik ben er erg blij mee en heb er daarna ook meer gekocht. Niet alleen voor mijzelf, maar ook om weg te geven. Een volledig review vind je hier.

English: Every now and then, my hair needs a boost. When I saw these haripacks in sale, I decided to give it a try. And thank God I did! I am totally crazy about these hairpacks. Since I really like them, I bought even more! For myself and to give away. Read my review here


PERIPERA | GEZICHTSREINIGER
Ik had al veel positive dingen gehoord en gelezen oer Koreaanse cosmetica producten. Aangezien ik wat vaker make-up droeg dan thuis (in Korea maakte ik namelijk veel meer foto's, haha) wilde ik ook extra maatregelen nemen om mijn gezicht te reinigen. Met deze reinigings-foam ben ik erg blij! Een volledig review hiervan vind je hier.

English: I had heard and read a lot of positive things about Korean cosmetics. Since I was wearing more make-up in Korea than back home (I took a lot more pictures in Korea) I wanted something extra to clean my face. I am glad I have found this cleansing-foam. You can find a full review here


A'PIEU | BB CREAM
Geloof het of niet, maar ik had na mijn vakantie in Malta en Oostenrijk een serious tan ontwikkeld. Mijn foundation was daardoor iets te bleek en ging ik op zoek naar iets nieuws, het liefst een BB cream. Dat was gelukkig ook precies wat ik vind! En guess what? Ik heb ook een backup gekocht. Een volledig review vind je hier.

English: Believe it or not, but after my vacation in Malta and Austria, I had a serious tan. Due to that, my foundation had become too light, so I needed something new. A BB cream had my preference, and luckily I found one. It was exactly what I wanted so I also got a backup. You can read my review here


A'PIEU | WENKBRAUWPENCEEL 
Uhh, waarom ik deze heb gekocht? Tijdens een saaie les verveelde ik mijzelf zo erg dat ik aan mijn wenkbrauwen te plukken. Met mijn wenkbrauw poeder kon ik het niet goed genoeg verbergen en kocht ik dit mini potloodje. Ik gebruik deze nog steeds elke dag want ik vind hem super fijn!

English: Uh okay, wondering why I bought this one? Once upon a time... There was such a boring class I was in, so I started to pluck my eyebrows and could not cover it up with my eyebrow powder. In the end, I am super happy with this pencil and still use it.

Welke van deze 5 items is jouw favoriet?
Which one of these 5 items is your favorite? 

Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik kon niet reageren,nu lukt het wel.
  Inderdaad heel erg leuk om te kijken wat voor een producten ze in andere landen gebben. Helemaal als dat andere land een heel ander werelddeel is. De maskertjes en handcreme die ik heb gekocht en gekregen vond ik echt heel erg fijn ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je had in ieder geval keus genoeg met al die schoonheidswinkeltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heleboel fijne spullen! Die sheet maskers lijken me toch het meest handig, hoewel bb cream ook heel fijn is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeee die hair packs is wel wat voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijken me fijne producten ,. vooral naar de hairpacks ben ik erg benieuwt.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS