BEAUTY | LUSH SHOPLOG (FOTO'S)

maandag, januari 11, 2016

Lush is mijn favoriete winkel op douche en badspullen te kopen. Alles ruikt lekker en ziet er geweldig uit, beter kan bijna niet! Of ja, de prijs dan. Sommige producten vind ik een beetje te duur, dus toen er sale was sprong ik een gat in de lucht. Tijd voor een shoplog!
English: Lush is my favorite store to go to for shower and bath products. Everything has an amazingly nice scent en looks cute, it can't get any better! Oh well, the price maybe. Some products are a bit too expensive for me, so when I saw there was a sale I got sper excited. Time for a shoplog!


SHOWERGEL | SNOW FAIRY
Mijn favoriete geur! Elk jaar weer ga ik met Snow Fairy naar huis. Deze heerlijke zoete snoepjes geur maakt elke douchebeurt een feest, geloof me. Ook de andere items uit de Kerst lijn met deze geur verblijden mij elk jaar. De douchegel doe ik op een pufje of gewoon op mijn handen maar ik probeer wel altijd zuinig te doen!

English: My favorite scent! Every year I leave a Lush store with Snow Fairy. This lovely candy-like and sweet scent makes taking a shower a celebration. All the other products from this collection who have this scent are making me happy as well. I always try not to use too much product so I can use it for a long time!


BUBBLE BAR | MAGIC WAND
Deze Magic Wand heb ik nog nooit eerder gehad, maar wat een leuk product! Deze heeft ook een heerlijke zoete geur zoals Snow Fairy. Als het goed is moet deze ster wel tot 10 keer te gebruiken zijn! Je haalt hem gewoon een paar keer door het water in bad en je legt hem weer aan de kant.

English: The Magic Wand is a products I have never got before, but what a fun item! Magic Wand also has a sweet candy-like smell as Snow Fairy. If I am right, you can use the wand up to 10 times! You just need to sing it around in bath and then put it aside. 


BUBBLE BAR | CANDY MOUNTAIN
Zei ik al dat ik van zoet hou? Hahaha! Candy Mountain heb ik ontdekt doordat een Lush medewerkster deze mij aanraadde en ik ben er toen maar gewoon voor gegaan. Dat was geloof ik drie jaar geleden. Vanaf dat moment koop ik Candy Mountain elke keer weer. Deze breek ik trouwens in twee delen zodat ik er dubbel van genieten.

English: Did I mention I like sweet scents? Hahaha! I discovered Candy Mountain about three years ago. I told a Lush employee I really like the Snow Fairy scent, and she recommended Candy Mountain. Since then I am in love with this bubble bar and buy it every year. I actually break it in half so I can use it two times.


SHOWER JELLY | SNOWMAN
Uhm, dit item had ik eigenlijk niet op mijn wishlist staan! Ik had een lijstje doorgegeven aan mijn broer die in Amsterdam was, en ik had een fout gemaakt. Door die fout kwam hij terug met deze Snowman jelly. Eerlijk? Ik ben er hartstikke blij mee! De jelly's kende ik al, maar deze had ik nog nooit geroken maar hij ruikt hemels. Ik kijk er naar uit om deze te gebruiken.

English: Uhm, this item was actually not on my wishlist! I send a list of products I want to my brother, who was in Amsterdam at that moment, but I made a mistake. Because of that mistake he came back with this Snowman jelly. And to be honest? I am very happy with that! I knew the jelly products, but I had never smelled this one, and it's scent is delicious. I am looking forward to using this Snowman.


SHOWERGEL | THE OLIVE BRANCH
In Korea zag ik deze shower gel en wilde hem eigenlijk ook kopen aangezien die goed zou zijn voor een droge huid. Totdat ik zag dat die daar een Euro of 4 duurder was. Ik wist al dat import items duurder waren, maar voor zo'n flesje vond ik het wel een heftige prijs. Eenmaal in Nederland wist ik dan ook zeker dat ik hem wilde hebben.

English: I saw this shower gel in Korea and kinda wanted to buy it, since it would be good for a dry skin. However, when I got seriously interested in this item, I noticed it was about 4 Euros more expensive in Korea than back home. I knew import items where more expensive, but this amount of money for a small product... So when I got back in The Netherlands, I knew I had to have it.


BATH BOMB | LUXURY LUSH PUD
Waarom deze bruisbal mijn interesse had? Die geweldige kleuren natuurlijk! Op YouTube had ik al wat filmpjes gezien over hoe deze Luxury Lush Pud het bad versiert met prachtige kleuren dus toen mijn broer ging Lush-shoppen dacht ik hier meteen weer aan.

English: Wondering why I was interested in this bath bomb? The amazing colors of course! I had seen some YouTube videos about how this Luxury Lush Pud decorates the bath with pretty colors, so when my brother went on a Lush-shopping-spree I thought of it immediately. 


BATH BOMB | FIZZBANGER
Deze bathbomb kende ik al en vond hem erg leuk. Een heerlijke geur en een leuke verrassing op het einde; namelijk een briefje waar BANG! op staat als ik mij niet vergis.

English: I already knew this bath bomb and really liked it. It has a nice scent and a fun surprise in the end: a note with BANG! on it, of I am correct.


BATH BOMB | BUTTERBEAR
Wát een schattig beertje! Dit is nou eens een bathbomb die je eigenlijk niet wil gebruiken, haha. Dat heb ik overigens ook met sommige kaarsen, maar dat ter zijde (ben ik de enige die dat heeft?). Hoe dan ook, wat een schattige bathbomb dat wordt een feestje om te gebruiken.

English: What a scute bear! this is the kind of bath bomb you rather not use, haha. I also have that with some candles by the way (am I the only one who has that?). Anyway, this cute bath bomb will be like a party to use.

Welk item lijkt jou het lekkerst?
Which item do you think is the nicest?

Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Wat een fijne producten heb je gescoord! Ik ben erg benieuwt naar de snowman jelly geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt goed je best gedaan, haha. Je hebt gelijk de geuren zijn altijd erg lekker! Geniet ervan ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, jij kan wel even vooruit. Vind ook dat de badkamer super lekker ruikt na een douche of bad met Lush producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een heerlijke producten heb je van lush gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die magic wand en butter bear zijn zo schattig! Heerlijke shoplog :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor jullie reacties! :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS