BEAUTY | KERASYS SHAMPOO AND CONDITIONER

woensdag, januari 20, 2016

Ondanks dat ik vaak las en hoorde dat ze in Korea goede verzorgingsproducten moet hebben, wilde ik natuurlijk zo veel mogelijk van mijn eigen vertrouwde producten meenemen. Wanneer je vier maanden van huis gaat, gaat er natuurlijk wel eens wat op en moet je het opnieuw aanschaffen, in Korea. Om nou extra Euro's neer te leggen voor bekende producten vond ik geen leuk plan, dus besloot ik Koreaanse items aan te schaffen. Introducing: mijn nieuwe shampoo en conditioner.
English: Even though I have read and heard that they have great skincare products in Korea, I decided to take as many of my own products with me when I came here. Of course, when you leave your country for four months, you run out of things. I was not fond of the idea to pay a lot of Euro's extra just to get the products I know, so I decided to buy Korean items. Introducing: my new shampoo and conditioner.SHAMPOO
Zoals misschien logisch is, was ik nog niet bekend met dit merk. De verpakking heeft een leuk printje en het formaat is prettig, in sommige winkels verkopen ze namelijk alleen maar grote verpakkingen. De shampoo ruikt erg lekker en de textuur is niet te waterig noch te dik. Voor het wassen van mijn haar gebruik ik dezelfde hoeveelheid product als dat ik bij mijn gewone shampoo zou doen. Hij verdeeld fijn en schuimt ook. Na het wassen merk ik zeker dat mijn haar weer fris en fruitig is. Bonus: een heerlijke geur.

English: This might be logical, but I was not familiar with the brand. The packaging gets my attention due the cute print and the size, some stores only sell big sizes. The shampoo has a nice scent and the texture is great, not too watery or too thick. When washing my hair, I use the same amount of product as I would normally use. The shampoo spreads nicely and also creates foam. After washing, my hair is fresh and ready to go. Bonus points for the scent.


CONDITIONER
Qua merk en verpakking wederom hetzelfde als bij de shampoo, al vind ik deze roze strepen extra leuk. De conditioner heeft ook weer een erg aangename geur waarmee ik graag mee onder de douche duik. Dus substantie van de conditioner is ook weer helemaal prima. Geen dun goedje en ook geen dikke brei dat niet uit te smeren valt. Ook van deze conditioner gebruik ik even veel product als dat ik normaal zou doen. Tijdens het uitspoelen blijft deze geloof ik wel iets meer ''hangen'' dan de conditioner die ik normaal gebruik. Hier moet ik extra op letten voordat ik de douche uitstap. De conditioner voed mijn haar wel goed en maakt het lekker zacht + weer die heerlijke geur.

English: Brand and packaging wise is this actually the same as with the conditioner, although I do like this pink packaging more, haha! Just like the shampoo, the conditioner has a really nice scent. The texture of the conditioner is also pleasant to use. Not too thin or too thick so you cannot spread it. The same as with the shampoo, I do not use more or less conditioner than I would use with my previous conditioner. While washing the conditioner out of my hair, I do notice it ''sticks'' more in my hair. So I have to be careful of that before going out the shower. The conditioner nourishes my hair great and leaves a nice scent. 

Zou jij dit kopen of extra betalen voor bekende merken?
Would you have bought this, or pay extra for familiar brands?

Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Klinkt heerlijk. Vind ik ook altijd fijn een lekkere geur van pas gewassen haren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed ! Ik zou inderdaad ook gewoon daar shampoo en conditioner kopen ipv van meer betalen voor bekende merken . Jammer van je geld en zo ontdek je nog eens wat nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt wel goed! Ik kende het nog helemaal niet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die verpakking ziet er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk om een totaal onbekend merk uit te kunnen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed en wat een leuke verpakking! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS