LIFESTYLE | MIJN PLANNEN VOOR 2016

woensdag, december 30, 2015

Het klinkt natuurlijk enorm cliché, maar jeetje, wat is de tijd voorbij gevlogen! Grotendeels natuurlijk ook omdat ik de laatste vier maanden voor mijn studie in Zuid-Korea doorbracht, maar toch. 2015 was voor mij een geweldig jaar en ik hoop dat 2016 net zo wordt. Mijn highlight van 2015 is zonder twijfel mijn trip naar Seoul, Zuid-Korea. Maar wat zijn mijn plannen voor 2016?

BLOGGEN | SUSANBLOGT.NL
Nu ik een half jaar fulltime stage ga lopen ga ik er vanuit dat ik niet zo veel tijd heb voor mijn blog. Maar who cares? Als het bloggen mij in Korea lukt terwijl ik elke dag school heb en het land wil ontdekken, waarom zou het dan niet lukken terwijl ik stage loop? In tegendeel, ik wil juist weer elke doordeweekse dag een artikel plaatsen, zoals ik vóór de afgelopen zomervakantie deed. Wanneer ik merk dat het niet lukt ga ik weer terug naar een artikel op de maandag - woensdag - vrijdag. Tot die tijd is het de bedoeling om dus 5 artikels per week te plaatsen vanaf 2016.

MEER GENIETEN
De afgelopen vier maanden in Zuid-Korea hebben mij zoveel geluk gebracht, dat ik dit gevoel voor altijd wil vasthouden. Ik heb hier geleerd om enorm veel geluk uit mijzelf te halen en optimaal van het leven te genieten. Volgens mij had ik deze ervaring gewoon écht nodig om weer een levensgenieter te worden; zo heb ik een nieuwe hobby waar ik zo meer over vertel.STAGE LOPEN IN AMSTERDAM
De eerste helft van mijn derde studiejaar is al afgelopen en bracht ik door in Seoul, de tweede helft van dit schooljaar zal ik doorbrengen in Amsterdam! Ik heb namelijk een super toffe stage gevonden bij de webredactie van Grazia. Uiteraard heb ik er mega veel zin in en kan ik niet wachten tot de stage gaat beginnen.

EEN PLEKJE VOOR MIJZELF
Zoals jullie vast wel weten heb ik bijna twee jaar op kamers gewoond in Tilburg. Ik had daar een super leuke 14 vierkante meter kamer met gezellige huisgenootjes. Helaas moest ik de kamer opgeven voor Korea. Voorlopig woon ik nu nog bij mijn ouders, maar daar wil ik zo snel mogelijk verandering in brengen (een eigen plek is fijn, er is niets mis met mijn ouders, haha). Het liefst wil ik iets vinden in of in de buurt van Amsterdam. Dat zou erg prijzig worden en dus niet veel groter dan een kamer. Wat ik super zou vinden is als ik een eigen studio zou kunnen vinden ergens. Waarschijnlijk zou dat dan in Tilburg of Breda zijn. Als iemand trouwens een woning tip heeft, mail mij dan alsjeblieft op info@susanblogt.nl.


SPORTEN SPORTEN SPORTEN!
Net zei ik toch dat ik een nieuwe hobby heb? Dat is fitnessen geworden! Toen ik naar Korea ging wist ik dat er een sportzaal bij de dormitory zat en dat we daar gratis gebruik van mochten maken. Voor de gein nam ik één setje sportkleding mee, voor het geval ik eens wilde gaan sporten. Nou ik vond het super fijn om te doen! Ik moest uiteraard sportkleding aanschaffen en toen ging het nog beter. Hopelijk kan ik het snel oppakken als ik eenmaal een woonplek  heb gevonden, zodat ik een abonnement kan nemen.

GEZONDER ETEN
Tijdens die vier maanden in Korea heb ik eigenlijk al het snoep en lekkers links laten liggen. Behalve de laatste twee weken... Toen besloten Pei Yin en ik toch nog even extra te genieten van ons verblijf. Hoe dan ook, gecombineerd met het sporten en gezonder eten wil ik graag een gezonder lichaam creëren. Ik denk dat ik het gezond eten wel moeilijk ga vinden hier, omdat ik heel veel lekkers natuurlijk best lang niet gehad heb, haha.

Hebben jij (grootste) plannen voor 2016?

Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ik hoop voor je dat je snel weer een plekje voor jezelf kan vinden. Alvast een gelukkig en gezond nieuw jaar!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige doelen heb jij opgeschreven. Ik hoop dat ze dan ook allemaal uit gaan komen in 2016. Alvast heel mooi uiteinde gewenst in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke plannen. Hoop dat je snel wat vindt in de buurt van Amsterdam want elke dag 4 en een half uur reizen is wel heel erg veel. Of een leuke studio in Tilburg/Breda. Scheelt ook al aardig wat reistijd. Sport ze ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het nieuwe jaar wordt dus heel spannend voor je! Leuke doelen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke doelen hopelijk gaat het je lukken en als e door stage wat minder blogt is dat niet erg school is immers belangrijker dan je blog toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat tof dat je zo goed terugkijkt op je tijd in Korea. Lijkt me ook een geweldige ervaring! Veel succes en plezier met je plannen voor 2016! fijne jaarwisseling :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS