LIFESTYLE | MIJN FAVORIETE FONTS

vrijdag, december 11, 2015

Wanner je een beetje aan de slag gaat met het maken van een nieuwe header of een visitekaartje zoek je natuurlijk wel even verder dan Arial en Times New Roman. Ook voor school opdrachten ga ik regelmatig het hele internet langs op zoek naar leuke, mooie en bijpassende fonts. Zo had ik laatst bijvoorbeeld het Lush-lettertype nodig. Omdat ik het zelf altijd leuk vind om nieuwe fonts te ontdekken, leek het mij ook leuk om er een paar te delen!

Welke vind jij het leukst?
Which one do you like the most?

Follow

English: When working on a new header for your blog or creating a business card, you obviously look a bit further for fonts than just Arial or Times New Roman. Not only for my blog, but also for school assignments I like to look through the internet for nice and appropriate fonts. For example, a while ago I needed the Lush font, so I looked it up and downloaded. Since I always like to discover new fonts, I would like to share my favorites!

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Ik zou voor bakery regular gaan. Ik vind de onregelmatige letterdikte zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, wat leuk om te lezen! Dit is namelijk het font van mijn header. Deze heb ik vorige week vernieuwd :) Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Always in my heart & Sweet Pea Regular vind ik de leukste/mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Roboto is wel iets wat ik ook zou gebruiken, simpel en strak ik gebruik zelf Brandon Grotesque (Thin)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Ik ga Brandon Grotesque meteen opzoeken :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Bakery regular vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind Roboto heel mooi voor 'gewone' teksten! De andere lettertypes zijn ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze allemaal heel erg mooi moet ik zeggen! Dolce Vita is denk ik mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WC Mano Negra zul jij ook wel mooi vinden, gezien al die prachtige handlettering fonts die je hebt uitgekozen (YES iemand die ook lettertypeverslaafd is)! Heel leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS