LIFESTYLE | DE LEUKSTE EN LEKKERSTE SMOOTHIES VAN SEOUL

vrijdag, december 18, 2015

Als er iets is wat ik enorm lekker vind om te drinken, dan zijn het wel smoothies! Trouwe volgers van mijn blog weten dat ik eerst elke ochtend een kiwi, banaan en frambozen smoothie maakte toen ik nog in Nederland was. Eenmaal in Korea ging ik natuurlijk op zoek naar een vervanger. Ik vond drie cafeetjes waar ze lekkere smoothies verkopen. In dit artikel deel ik de leukste en lekkerste: Beesket!
English: If there must be something I really like to drink, it would be smoothies. Someone who has been following my blog for quite some time, might know that I used to make a kiwi, banana and raspberry smoothie everyday when I was in the Netherlands. Coming to Korea, I had to find a nice smoothie place here. I found three places with nice smoothies, but I am going to share the most fun and delicious one: Beesket!


SMOOTHIE SAMENSTELLEN
Al die leuke gekleurde staafjes staan allemaal voor een ingredient van je smoothie. Bij elk ingredient staat nuttige informatie zoals het aantal calorieën per 100 gram en wat voor vitamines het bevat. Zoals je kan zien bevat 100 gram kiwi 61 calorieën en zitten er de vitamines VC, VE, Ca en K in. Hartstikke gezond als je het mij vraagt. Het is de bedoeling dat je een ''bakje'' pakt en daar drie staafjes van ingrediënten naar keuze instopt.

English: All those colored things represent the ingredients for your smoothie. With each ingredient, useful information is being displayed like the amount of calories a 100 gram and which vitamins te ingredients contains. For example, you can see that a kiwi has 61 calories a 100 gram and it contains the vitamins VC, VE, Ca and K. Super healthy if you ask me! You need to get a ''basket'' and fill this with the ingredient sticks of your choice. 


MIJN SMOOTHIE
Zoals je kan zien ging ik voor een smoothie met kiwi, banaan en broccoli. Over het algemeen vind ik broccoli een van de minst erge groente om te eten, en het is super gezond; vandaar dat ik besloot dit in mijn smoothie te doen. Je geeft je bakje aan de kassa waar die gescand wordt zodat er weer allemaal extra informatie over de door jou geselecteerde smoothie tevoorschijn komt. Vervolgens betaal je en krijg je een beeper mee die afgaat wanneer je smoothie klaar is. Wanneer die afgaat en je jouw smoothie bij de balie ophaalt zit er nogmaals een kaartje bij met alle informatie. De smoothie die ik had gemaakt was trouwens super lekker!

English: As you can see I created a smoothie with kiwi, banana and broccoli. For me, broccoli is one of the few vegetables I do like to eat and it if very healthy; so I chose that for my smoothie. If you have chosen what you want for your smoothie, you need to give the basket to the cashier. She or he will scan your basket and more information about you smoothie will show up. After you pay, you get a beeper to let you know when you drink is finished. When picking up your smoothie you get a small card with all the smoothie information on it. By the way; my smoothie was super delicious!


Toen mijn ouders bij mij in Korea waren hadden zij deze plek ontdekt. Ik baalde echt super erg dat ik deze plek zelf nog niet had gevonden. De smoothies zijn wel duur, namelijk W5.900 per stuk terwijl de andere smoothie plekken waar ik het over hadden goedkoper zijn. De een rekent W3.700 voor iets meer en de ander zelfs maar W3.200 voor nog meer. Maar dan kan ik niet zelf een smoothie samenstellen of zo leuk zitten zoals bij Beesket.

English: When my parents came to visit me in Korea, they were the ones to discover this awesome smoothie place. I was so sad I did not discovered this sooner. The smoothies here are a bit more expensive (W5.900) than the other two smoothie places. They sell smoothies for W3.200 and W3.700 and you get even more. But on the other hand, at Beset I can put my own smoothie together and relax in an great environment. 

Welke 3 ingrediënten zou jij gebruiken voor een smoothie?
Which 3 ingredients would you chose? 

Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Met broccoli is inderdaad erg gezond. Hoeveel broccoli gaat er in een smoothie? Moeten we thuis zeker gaan uitproberen. Wij vonden het ook echt een leuk en goed concept. ♡ Blij dat wij jou op iets konden wijzen in Seoul :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een kleurrijk geheel, alleen daaromzou ik er dagelijks even binnenlopen. Gezond bezig geweest Suus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En deze smoothies zijn tenminste zonder toegevoegde siroop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw hoe leuk?! ziet er super uit zeg liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar word je vanzelf naartoe getrokken met al die gezellige leuke kleurtjes. Dan wil je gewoon weten wat het is en uitproberen, slim bedacht.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS