LIFESTYLE | 5 DEBIELE DINGEN DIE IK HEB MEEGEMAAKT / GEDAAN

maandag, december 14, 2015

Soms dan heb je gewoon een momentje waarop je iets totaal voorschuts doet. Dat kan van alles zijn natuurlijk, zo lang je jezelf maar voor paal zet. Natuurlijk kan er ook iets debiels gebeuren dat totaal niet jouw schuld is. Hoe dan ook, ik zette 5 rare en debiele gebeurtenissen op een rijtje zodat jullie kunnen genieten van een dosis leedvermaak!

IK HEB BIJNA DE AUTO VAN GUUS MEEUWIS AANGEREDEN MET MIJN KOFFER
Voor de mensen die het nog niet weten, Guus Meeuwis woont in Tilburg, de stad waar ik al 2 jaar heb gestudeerd en gewoond. Op een vrijdag was ik samen met vriendinnen en mijn koffer onderweg van Happy Italy naar het station om naar huis te gaan voor het weekend. Aan de kant van de straat waar wij liepen werd van alles verbouwd en wij moesten oversteken. Omdat ik zo geconcentreerd aan het kijken was of er nog auto's of fietsers aankwamen, en vrolijk door bleef lopen, merkte ik dat ik bijna tegen een auto botste. Ik stak over en toen we een paar meter verder waren zei één van mijn vriendinnen iets in de richting van dat ze eigenlijk wel een foto wilde. Ik had geen idee waar ze het over had, totdat ik mij omdraaide en Guus naast die prachtige auto zag staan. Oeps! We hebben overigens nooit een foto van of met hem gemaakt, soms moet je BN'ers ook maar met rust laten.

IK BEN AANGEREDEN DOOR EEN POLITIE TE FIETS VOOR DE BIJENKORF IN AMSTERDAM
Dit is ook alweer een hele tijd geleden gebeurd. Ik was samen met Laura winkelen in Amsterdam. We waren net klaar bij de H&M en staken het voetpad over naar de Bijenkorf. ''Pas op!'' werd er geschreeuwd. Voordat ik het in de gaten had sjeesde een agent te fiets mij voorbij, de andere knalde vol tegen mij aan en ik vloog zeker een stuk naar achteren waar ik op de grond belandde. Er kon overigens geen sorry vanaf, een vlugge ''Alles oké?'' en hij fietste weer verder. De rest van de dag had ik nog best last van de val die ik had gemaakt. Andere mensen maakten zich zorgen om mij en zeiden zelfs enkele keren dat ik de agent in kwestie moest aangeven. Dat heb ik niet gedaan trouwens. Gewoon beste beentje voorgezet (letterlijk) en verder gewinkeld.


IK MOEST ''ROEIEN VOOR MIJN LEVEN'' MET FRANK
Ook dit is alweer enige tijd geleden gebeurd. Mijn vaders boot lag ergens in Duisburg en we gingen er naartoe. Het was erg gezellig en Frank en ik wilden graag even met de roeiboot met motor varen, dat mocht. Snel een overal en reddingsvest pakken en gaan met die banaan. Eerst ging Frank ''achter het stuur'' en vervolgens ik. Volgens mij was ik de beste dare devil van ons twee, we gingen lekker snel en maakte geweldig mooie bochten. Tot dat de motor uitviel. Op het STC (schippersschool in Rotterdam) krijg je ook roeiles, dus Frank wist wat die moest gaan doen, haha! Op dat zelfde moment kwam er ook opeens een Rijn-cruise aanvaren, shit! We moesten echt snel weg daar. Eigenlijk roeide Frank dus voor ons leven, ik keek toe, haha.

IK WON 2DE PLAATS MET EEN STEPPEN RACE OP KONINGINNEDAG 
Tijdens Koninginnedag (nu Koningsdag natuurlijk) gaat elk dorp en elke stad een beetje los. Overal mensen, muziek, spellen en gezelligheid. Tijdens een Koninginnedag toen ik een jaar of 13 was, was er een steppen race in het centrum. Ik was net not toegestaan om mee te doen qua leeftijd, en ach, waarom ook niet? Ik deed mn best en vond het wel geinig. Ik had de tweede plaats, maar er kon natuurlik nog van alles veranderen. Het was het moment van de uitreiking en ik had nog steeds tweede plaats! Wat was ik verbaast en trots, ondanks dat het maar om een steppen race ging. Want ik kreeg wel een heuse medaille. Na het ontvangst van de medaille ging ik naar huis. De volgende dag stond er in het dorpskrantje een grote foto van de winnaars, zonder mij... Jeetje ik heb nog nooit zo gebaald dat ik naar huis was gegaan. Ik was teleurgesteld dat ik mijn moment of fame had gemist, at least stond mijn naam er wel bij vermeld.


IK VROEG OM ''DIE ENE MCDONALDS SAUS'' BIJ DE BURGER KING
Graag wil ik even beginnen met de informatie dat ik eigenlijk altijd naar de McDonalds ga en nooit een andere fastfood tent van binnen zag. Daar is nu Korea verandering gekomen omdat er weinig Mac's zijn, maar dat ter zijde. Het was dus een aantal jaar geleden, we waren met het gezin in Den Haag geloof ik voor een musical. We kwamen er net vandaan, of moesten er nog naartoe. In ieder geval brachten we een bezoek aan de Burger King. ''Susan, welke saus wil je er dan bij?'' ''Ja die ene, die gele... uhh?'' ''Mosterd? Je lust toch geen mosterd.'' ''Nee, die ene gele McDonalds saus, ik wil die McDonalds saus.'' ''Die hebben we hier niet.'' Super voorschut natuurlijk en kei dom, maar op het moment zelf dacht ik er totaal niet over na dat ik in de Burger King stond, ik noem die ene saus namelijk altijd de ''McDonalds saus''. Anyway, dit gebeurd mij niet nog eens.

Hebben jullie ook een keer iets meegemaakt dat hier op lijkt?

Follow

You Might Also Like

20 lovely comments

 1. Wat een grappige dingen! Ik moest wel het meest lachen om dat van Guus Meeuwis. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk om over "gênante" dingen van iemand anders te kunnen lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, bij McDonalds is er ook wel eens naar een Whopper gevraagd. Ik vond het grappig om te lezen allemaal, hoop dat je er zelf ook om kan lachen achteraf :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja dat is eigenlijk wel een beetje hetzelfde ;) En ik kan er inderdaad zeker om lachen nu. Maar baal stiekem nog steeds dat ik niet in de krant stond met die coole medaille, haha.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Wahahah geweldig artikel! Stuk voor stuk hilarische bloopers, leuk om te lezen!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whahha jahoor, ook echt om een saus vragen die ze alleen bij de concurrent hebben. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hahah wat heerijk en wel heel aso van de politie agent zeg. en wat je zegt BN-ers moet je gewoon af en toe met rust laten maar verongelijk tegen zijn auto aanraden kan gewoon gebeuren is menselijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat kan ik zeggen? echt Susan lol

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, heel grappig! Die ene mc donalds saus, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Huh, dat van die politieman is wel heel raar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha, wat leuk om te lezen! Allemaal dingen die mij ook zo zouden kunnen overkomen... Leuke blog heb je! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En ik hoop maar dat het je niet allemaal overkomt ;) Haha
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 11. haha super leuk om te lezen! Ik had trouwens echt die agent wel even zijn naam genoteerd, wat een hark zeg. -x-

  www.marushilifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS