FASHION | OUTFIT: TIME FOR TIMBERLANDS

woensdag, december 09, 2015

De outfit met het jurkje en mijn nieuwe suede jasje (deze dus) kan ik nu niet meer aan. Het weer is een beetje gek aan het doen. Soms ik het -2 graden, dan opeens 7 en schijnt de zon, of het regent... Dat kan natuurlijk ook. Dit keer staat er een wat meer casual outfit online. Ik ging samen met Pei Yin en  Luisa naar een prachtig park toen om foto's te maken.
Sweater Korea | High waisted jeans H&M | Boots Timberland

Wat vind jij van deze outfit?

Follow

English: Remember this outfit with the pretty dress and my new suede jacket? Well, I cannot wear that one anymore. It is getting pretty cold. The weather is acting a bit crazy though. Sometimes it is -2 and other times 7 with sunshine, or rain. Anyway, this ootd is a bit more casual, but I like it though. I went to an amazing park with Pei Yin and Luisa, where these pictures were taken.

You Might Also Like

14 lovely comments

 1. Wat combineer je de boots ontzettend fijn! Vind je trui ook heel tof. En de locatie waar je de foto's hebt gemaakt is echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat leuk om te horen! Dankjewel :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. en ik zie krullen! leuk~

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke outfit :D Heerlijk om de foto's te maken als je aan het wandelen bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit, je haar zit mooi (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt :) Ik baal alleen van het pluizige op die ene foto, haha. Dat komt doordat ik de hele tijd een sjaal om had (over mijn haar heen). Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Je haar is echt super mooi zo! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Ik vind het alleen jammer dat het een beetje pluizig was geworden doordat ik een sjaal om had. Liefs, Susan

   Verwijderen
 6. Outfit staat je goed. Heerlijke schoenen lijkt mij. Krullen staan je leuk ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die schoenen combineren echt bijna overal mee, en ze lijken ook heerlijk te zitten. Ik vind je look leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi plekje om foto's te maken! Je Timberlands zijn tof! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS