FASHION | OUTFIT: EERSTE KERSTDAG!

maandag, december 28, 2015

Afgelopen jaren had ik altijd een leuke chique outfit aan, dit jaar ben ik echter voor de ''foute Kersttrui'' gegaan. Waarom? In eerste instantie was ik head over heels over een jurkje van Primark. Vanuit Korea had ik al enkele connecties geregeld die voor mij de jurk zouden kopen, helaas kwam die maar steeds niet in de winkel... Dan maar een foute trui!
Foute Kersttrui H&M | High waisted jeans Bershka | Schoenen BEARPAW

Wat vind jij van deze outfit?
What is your opinion about this outfit?

Follow

English: For the previous Christmas celebrations, I have always worn a nice and chique outfit, however; this your I wore an awkward Christmas sweater! Why? I actually fell in love with a beautiful dress from Primark. I made some deal with people to buy it for me if they found it, but is was nowhere to be found. So in the end I chose to wear this sweater! 

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Ik vind het een leuke foute trui hoor miepke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, dat staat je leuk en de krullen zijn mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ik vind het geweldig dat je complimenten levert over de foto's, terwijl jij ze zelf hebt gemaakt, haha. Love you xxx

   Verwijderen
 4. Geweldige trui en leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihihi, wat een leuke outfit zeg! Eens iets anders dan al die jurkjes en glitters!
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS