FASHION | HOE IK EEN SUEDE JASJE VOOR 5 EURO SCOORDE

woensdag, december 02, 2015

Niets is ergen dan een item in de winkel zien hangen, verliefd worden, en vervolgens een veel te hoge prijs te zien. Au! Zo zag ik laatst bij de Forever 21 een prachtig suede jasje voor W92.900 dat omgerekend €75,03 is. Iets aan de dure kant voor deze student... Uiteindelijk verliet ik alsnog het centrum met een suede jasje, echter kostte deze mij maar 5 Euro.English: Nothing is worse than seeing an awesome item in the store, falling in love, and finding out it if too expensive. Just like that, I saw a nice suede jacket at Forever 21, price: W92.900 / €75,03. Ouch, a bit too expensive for me. But at the end of the day, I did leave the city with a suede jacket, for only €5!


Om het verhaal nog iets mooier te maken dan dat het al was, ik verliet de stad met precies hetzelfde jasje als dat ik wilde hebben. Toen ik het jasje beneden spotte en verliefd werd liet ik het hangen vanwege de prijs... Maar toen ik boven bij het ''beschadigd'' sale rek snuffelde zag ik opeens een exemplaar hangen. Afgeprijsd van W92.900 naar W7.000 (meer dan 90% korting mijngod!). Nu was het natuurlijk even spannend om er achter te komen wat er dan mis met het jasje is. Want zeg eerlijk, deze afprijzing is niet niets.

English:  To make this story even better: I left the city with the exact same jacket as I fell in love with. When I saw the jacket down stairs, I did not take it because of the price. Even though I was totally in love with it. However, when I got upstairs and was looking through the clothes on the ''damaged'' sale rack, I spotted one. It was discounted from W92.900 to W7.000!! I wanted it, but I was scared to find out what was wrong with the jacket. Let's be honest, a discount like this (almost 90%) is not nothing.


Nou, dit is het dan. Door deze vlekken, waarvan ik overigens niet weet wat de oorzaak is, is dit suede jasje maar liefst zo'n 92% afgeprijsd. Overigens is W7.000 op dit moment €5,64 waard. Voor die prijs trok ik dit jasje direct van het rek af. Alleen nog even aandoen om te kijken hoe erg ik mij aan de vlekken zou storen, mocht ik deze er bij een stomerij niet uit krijgen. En raad eens, ik stoorde mij er niet een zo aan. Al helemaal niet met de gedachte dat dit jasje mij maar zo'n 5 Euro zou kosten. Ik zal binnenkort een outfit of the day maken met dit jasje, dan kunnen jullie zien hoe de schade is wanneer ik hem aan heb.

English: Well, this it is, these are the spots why this awesome jacket is discounted with 92%. I bought this for only W7.000 which is €5,64 at the moment. I immediately grabbed this jacket and tried it on to see if I could ''live with the stains''. And guess what, I could! Especially while keeping in mind I would only be spending 5 Euro on this item. I will make an outfit of the day anytime soon, so you can see how the smudges look when I wear this jacket.

Zou jij dit jasje gekocht hebben?
Would you have bought this jacket?

Follow

You Might Also Like

14 lovely comments

 1. Wauw wat een gaaf jasje en al helemaal voor die belachelijk lage prijs. Als het mij zou staan had ik het ook zeker gekocht, die paar strepen op de mouw vallen wel mee. Als er nou een dikke grote ronde vette vlek op de voorkant zou zitten.... mazzel hoor meisie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, zalig! Waarschijnlijk gaan die vlekken er nog wel uit en zo niet, dan lijken het eigenlijk net plooien ofzo. Ben benieuwd naar je outfit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is pas geluk hebben! Ach, die vlekjes zijn er zo uit, volgens mij zelf met een beetje ossengal. Moet je even kijken of dat ook met suede kan, maar met ossengal haal je echt alle vlekken uit je kleding.

  P.s. Super leuk jasje btw :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, hoe is het toch mogelijk voor dat geld!? Ontzettend goede deal! En prachtig jasje ook. Ik zou 'm ook gekocht hebben (zelfs al was 'ie iets duurder) de vlekken vallen niet zo heel erg op en ik stoor me daar ook niet zo aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk jasje! En wat een super koopje ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw wat een leuk prijsje word het dan haha! Ik vind het een tof jasje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oo chil en misschien krijg je de vlekken er zelfs nog wel uit dat zou fijn zijn maar tot nu toe vind ik de vlekken niet heel vervelend haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaah, ik snap dat je 'm gelijk mee hebt genomen. Zelfs met vlekken is het geen ramp.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, wat een geluk dat het ook nog jouw maat was!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeker een leuk jasje! En die vlekken zijn naar mijn gevoel ook niet super opvallend, dus voor €5 had ik hem zeker ook meegenomen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow wat een verschil. Dan zou ik deze ook zeker kopen. 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bedankt voor al jullie reacties! Ik ben echt blij om te lezen dat jullie ook allemaal voor het jasje zouden gegaan zijn. Dus dat ik geen stomme ''miskoop'' heb gedaan, haha.
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waauw, mooi jasje Susan! Voor zo'n prijsje had ik 'm ook wel meegenomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wow! dat was zeker een geluksdag te noemen! super leuk jasje en lichte vlekjes in suede kun je met een suedegumblokje wat weggummen of licht met schuurpapier langsgaan...kan wel wat schelen als de vlekjes wat lichter ogen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS