BEAUTY | ETUDE HOUSE HAIR REPAIR ''SILK SCARF''

maandag, december 07, 2015

Hier in Korea stikt het van de leuke cosmetica merken, winkels en producten. Iets dat ik laatst in de winkel (natuurlijk bij de kassa, zo slim altijd!) tegenkwam zijn deze ''silk scarf'' setjes met daarin een hair pack en een hair serum. Ze zijn verkrijgbaar in 4 levels, voor niet-zo-droog-haar tot help-enorm-droog-haar. Ik nam ze alle 4 mee naar huis!
OVER DE LEVELS
Dit zijn de verschillende levels. Level 1 is Camellia Seed, level 2 is Jojoba Seed, level 3 is Argan Seek en level 4 is Avocado Seed. Doordat ik mijn haar de laatste tijd enkele keren heb geverfd (twee keer een roze dipdye en één keer een andere kleur blond) leek het mij verstandig om een van de hogere levels als eerst te gebruiken. Ik testte level 3: Argan Seed.

English: These are the different levels of repair. Level 1 is Camellia Seed, level 2 is Jojoba Seed, level 3 is Argan Seek and level 4 is Avocado Seed. Since I have dyed my hair several times (two times a pink dip dye and one time a different shade of blonde) I though it would be smart to use one of the higher levels first. I tested level 3: Argan Seed.


GEBRUIKSAANWIJZING
Elk item bestaat uit twee stappen. Eerst de hair pack, deze gebruik je tijdens het douchen. Eerst was je je haar met shampoo, vervolgens gebruik je de hair pack. Deze neemt de taak van een conditioner over, die hoef je hierna dus niet ook nog eens te gebruiken. Laat de hair pack 1 tot 2 minuten zitten voordat je hem uitspoelt. Na het douchen maak je je haar handdoek droog en breng je stap 2, hair serum, aan in de uiteindes van je haar.

English: Every items has two steps. The first step is a hair pack, you use this one while showering. First you wash your hair with shampoo, after that you use the hair pack. This hair pack replaces your conditioner, so do not use a conditioner after the hair pack. Let the hair pack set for 1 to 2 minutes before washing it out. After showering you make your hair a bit dry with a towel. Then use step 2, the hair serum. Use this only on the ends of your hair. 


ARGAN SEED
Zoals ik al had aangegeven heb ik Argan Seed (level 3) getest voor dit review. De hair pack is gevuld met een goede hoeveelheid voor mijn haar. Als je langer haar hebt, zou je misschien wat te kort komen, dat is nou eenmaal het nadeel met voorverpakte producten. Tijdens het uitspoelen voelde ik dat mijn haar zacht was. Na het handdoek droog maken van mijn haar opende ik het serum zakje. Jeetje, wat zit daar veel in! Veel te veel als je het mij vraagt. Ik heb niet alles gebruikt want ik was bang dat mijn haar dan erg vettig zou worden. Mijn haar was uiteindelijk gevoed, zag er goed uit, maar misschien heb ik toch iets te veel serum gebruikt. Volgende gebruik ik wat minder.

English: Like I mentioned before, I tested Argan Seed (level 3) for this review. The hair pack has a nice amount of product in it for my hair, but if you have longer hair, you might need more. That is just a thing with pre packaged items. While washing the hair pack out, I feel my hair is already soft. After my hair is towel dried, I open the serum package. And boy, there is a lot of product in it! Maybe a bit too much if you ask me. I did not use everything because I thought that would make my hair too moist. At the end, my hair looked nourished and great, but next time I will use a bit less serum.

Welk level van de Silk Scarfs heeft jouw haar nodig?
Which level of the Silk Scarfs does your hair need?

Follow

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Hej wat leuk, als ik dat gezien had toen wij er waren had ik er ook zeker een paar gekocht. Denk toch ook wel level 3. Ruikt het lekker?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het de laatste tijd erg druk gehad, keek wel elke keer op jouw blog maar heb weinig (of niet) gereageerd.
  Ziet er goed uit al die maskertjes en deze voor het haar ook weer. Leuk en lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk en interessant product :)
  p.s. je hebt echt een leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die verpakking ziet er schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk product! Jammer dat ze dit niet bij ons verkopen. Ik zou denk ik leven 2 of 3 nodig hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd zo leuk om in het buitenland beauty productjes te scoren! Toen ik vorige week in Duitsland was ben ik ook helemaal los gegaan. Laat staan als je in een ander continent bent, want dan is het natuurlijk helemaal anders :) Weet je wat echt leuk zou zijn trouwens, als je een winactie zou doen van allemaal Koreaanse producten enzo! Wel lastig met de kilo's en waarschijnlijk ook wel prijzig, maar het zou wel een originele winactie zijn ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou graag een keer before en after foto's bij gebruik van zulke producten willen zien! Interessante items.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik houd van glanzend en zo zacht mogelijk haar, dus ik zou waarschijnlijk de 'sterkste' nemen. Merk je een verschil tussen dit spulletje en gewoon een serum en conditioner? Wel handig dat het bij elkaar zit!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS