BEAUTY | BEAUTY PRODUCTS SHOPLOG (FOTO'S)

maandag, december 21, 2015

Voordat ik naar Korea ging, hoorde en las ik regelmatig dat ze hier geweldige verzorgingsproducten en beauty producten moeten hebben. In het begin van mijn verblijf hier was ik een beetje terughoudend en durfde ik ook zeker geen gezichtsmaskertje of een crème te kopen. Van die angst ben ik al lang af en shop ik er op los. Tijd voor een (foto) beauty shoplog van mijn nieuwste aanwinsten!English: Before I went to Korea, I read and heard that they would have great skin care and beauty products here. At first I was a bit scared to buy a face mask or cream, but that feeling is over for a long time now. Time for a beauty shoplog!


DAISO | HAND EN VOETMASKER
Voor mama's verjaardag kocht ik een handmasker en een voetmasker van Etude House. De maskers vielen in de smaak en ik besloot voor mijzelf ook wat te kopen, wel van een ander merk. Die bevielen mij goed en toen ik deze bij de Daiso (soort Euro winkel) zag liggen besloot ik die ook maar te proberen. Je handen verzorgen tijdens deze koude maanden is echt een must en die voetjes? Die mogen we toch niet verwaarlozen terwijl ze in onze warme sneakers gepropt zitten.

English: For my mothers' birthday I gave her a handmask and a footmarks from Etude House. She really liked those, so I became curious. When I saw those type of masks from another brand I decided to buy them. I liked it as well! During my latest visit to Daiso (a Dollar store kind of thing) and saw these masks, I knew I had to take them home. Taking care of our hands during the winter is a must, and we can also not forget about those poor feet stuffed in warm sneakers.


INNISFREE | MANUKA HONEY & GREEN TEA MASKERS
Één van mijn vriendinnen in Nederland is op de hoogte van alle hot and happenings in Korea qua verzorging en beauty producten. Ze bestelde bij mij dan ook een shitload aan items, haha. Helaas kon ik niet alles voor haar vinden, maar toen ik voor haar opzoek ging naar een aantal maskers van Innisfree liet ik mijzelf ook verleiden om er zelf 2 mee te nemen. Ik had al eens eerder twee maskers met honing gebruikt, van een ander merk, die bevielen mij goed dus wilde ik deze ook proberen.

English: One of my best friends in the Netherlands is well aware of all the skin care and beauty products they sell here, so she ordered a shitload of items. Unfortunately a lot of items I could not find in stores. While looking for some Innisfree masks for her, I got curious and decided to take 2 home myself! I have already used two masks with honey, from another brand, I really liked those so I would love tot try this one.


ETUDE HOUSE | 5 MASKERS 
Van Etude House heb ik de afgelopen maanden best wat items gekocht, het is één van mijn favoriete merken hier. Over het algemeen schaf ik alleen maskers of crèmes aan voor een droge huid, echter maakte ik bij dit stapeltje van 5 items één uitzondering: een slakkenmasker! Dit masker belooft een smooth firming. Slakkenslijm in cosmetica is al langer bekend en ik vind het geinig dat ik nu zo iets kan uitproberen. Verder is Hyaluronic Acid voor moisturizing, Olive voor deep moisture, Royal Jelly voor smooth hydration en Honey voor richly moisturizing. Van Etude House is het enige masker dat ik al eens gebruikt had die met honing. 

English: The past few months I have bought a lot of items at Etude House, it is one of my favorite brands here. Usually I only buy masks and creams for a dry skin, but I did buy one other product: a snail mask! This mask if for smooth firming. Snail slime has been used in cosmetica products for quite some time now, and I am excited to try something out! The other masks I bought are Hyaluronic Acid for moisturizing, Olive for deep moisture, Royal Jelly for smooth hydration and Honey for richly moisturizing. I have only used one Etude House mask before, that was the Honey one.


OLIVE YOUNG | PENGUIN MASKER
Bij Olive Young verkopen ze echt enorme toffe maskers, zo kocht ik daar eerder al een Shrek masker dat jullie hier op Instagram konden zien. Die bevielen mij goed dus toen ik dit geinige Pinguin masker zag wilde ik die ook graag uitproberen. Hopelijk is dit masker net zo tof als die van Shrek, verder heb ik er niet veel over te vertellen, haha.

English: At the Olive Young they sell amazingly funny masks, like this Shrek mask I have bought quite some time ago. I really liked those Shrek masks, so when I saw this awesome Penguin mask I had to buy and try it. 


A'PIEU | MINI STAR PEARL SHADOW
Toen ik deze puber schattige potjes pigment bij de A'Pieu (en vervolgens de lage prijs) zag belandde ze direct in mijn mandje. De linker kleur is een prachtig bruin koperen kleur terwijl de rechter iets meer rood koper / rosé goud is en dan ook nog metallic glans. De producten hebben trouwens geen namen maar zijn saai genummerd als nummer 3 en nummer 6. 

English: When I saw these super cute pigment pots at A'Pieu (and spotted the low price) they where dropped into my shopping basket within a second. The left one is a nice brown copper-ish colour, while the right on is a bit more red-like copper-ish / rose gold (are these even real colors?). They have a nice metallic vibe and shine. Sadly, the products do not have any nice names and are just called number 3 and number 6.


A'PIEU | MINERAL MONO SHADOW
Nadat ik die twee andere beauties had gescoord wilde ik een mooie matte kleur voor erbij. Ik ging op zoek naar iets met een lage prijs (uiteraard) en met een kleur die met een aantal andere kleuren gecombineerd kon worden. Ik kwam terecht bij de prachtige kleur MBR04... Serieus, ze zijn hier geloof ik niet zo van de productnamen maar meer van de nummers. De kleur doet mij een beetje denken aan baksteen en is mooi mat.

English: After grabbing ik the other two beauties I wanted a matte color to match with it. I found this affordable (of course) matte mono eyeshadow. It is the beautiful color MBR04... Seriously, they are no fan of giving products nice names I guess. The colour reminds me of bricks and it is nice matte.

Van boven naar onder | Matte MBR04 | Pearl Shadow 6 | Pearl Shadow 3

Van boven naar onder | Mono Shadow 88 | Mono Shadow 95

ARITAUM | MONO EYES
Bij Aritaum was iets in de Sale wat Pei Yin graag wilde hebben, dus gingen we daar naar binnen. Ik had er nog nooit wat gekocht en was er geloof ik ook zelfs nog niet eens binnen geweest. Mijn oog viel op een prachtige lipstick, maar nadat ik de prijs zag liep ik snel verder. Een vriendelijkere prijs vond ik bij de mono oogschaduws. Ik spotte een prachtige donkere paarse en donker roze oogschaduw. Even mijn vinger over de tester en mee naar huis! Wederom geen productnamen, introducing: Nummer 88 en Nummer 95. 

English: Pei yin wanted to go to Aritaum since there was something in sale when wanted to get. I think I had never been in the store before to be honest. In the store my attention went out to a lovely lipstick, but the price was too high. An item with a more friendly price was the mono eyeshadow. I noticed these two pretty colors. A dark purple and a dark pink one. A quick swatch with the testers and the eyeshadows went home with me. Again, no nice product names, so say hello to Number 88 and Number 95.


A'PIEU | NATURE EASY EYEBROW PENCIL
Tijdens één van mijn extreem saaie lessen begon ik uit verveling aan mijn wenkbrauwen te plukken. Het resultaat: kale plekjes! Met de wenkbrauw poeder die ik normaal gebruik kon ik het niet goed verbloemen dus ging ik op zoek naar een wenkbrauw gel. Die vond ik niet, maar wel dit potlood die de taak prima uitvoert. Waarschijnlijk heb je al in de gaten dat ik naar bij Etude House ook graag items bij A'PEU koop, het kost namelijk bijna niets. By the way, dit potlood heet Nummer 3.

English: One of my classes was so boring, that I started to pull my eyebrow hairs out of boredom. As a result I had some bold spots, auch! My eyebrow powder did not cover it up that well, so I started looking for a eyebrow gel. I did not find that, but I did find this pencil what does the job nicely. As you can see, I do not only like shopping at Etude House, but also at A'PIEU since these stores are nice and cheap. By the way, this pencil is called Number 3.

Welk item vind jij het leukst?
What item do you like the most?

Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Wat een leuke merken. Leuke shoplog ook!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je struikelt inderdaad over al dat soort beauty winkeltjes in Seoul.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke shoplog! Zo'n handmasker lijkt me best leuk om eens te gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat een mooie producten!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zooo veel leuke en schattige dingen! Je hebt goed gescoord :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geinig dat die maskertjes allemaal met een vlies gaan, wel handig/makkelijk in gebruik lijkt mij.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS