LIFESTYLE | WAAROM IK SOMMIGE SERIES NIET MEER KIJK

woensdag, november 18, 2015

Soms zit je helemaal in een serie en kijk je trouw elke aflevering. Maar op een gegeven moment is naar mijn idee de serie gewoon ''op'' en voel ik niet meer de behoefte om er naar te kijken. Zo zijn er series waar ik onlangs mee ben gestopt, benieuwd welke en waarom?

THE VAMPIRE DIARIES
Is was direct verslaafd aan deze geweldige serie. Hij was spannend, eng (niet te eng) en er zaten mooie vriendschappen en relaties verwerkt. De highlight van de serie was naar mijn idee vooral de liefde tussen Damon en Elena. Maar goed, toen verliet Nina Dobrev de serie en was Elena dus in een soort van Doornroosje slaap belandt. Seizoen 7 zou gevuld worden met een aantal nieuwe mensen en opeens weer een nieuwe vijand. Voor mijn gevoel was seizoen 6 een mooie afsluiter van de serie en hadden ze het daar van mij part bij mogen laten. Ikzelf ben ook dus niet meer verder gaan kijken naar seizoen 7. 

English: I got immediately addicted to this serie. Is was exiting, scaring (not too scary) and it had nice friendships and relationships in it. The highlight of the serie was in my opinion the relationship between Damon and Elena. But then Nina Dobrev left the show and Elena became I sort of ''sleeping beauty''. Season 7 has a lot of new actors and a total new enemy to worry about. In my opinion, season 6 would have been a great and to the show. And for me, that is what it was, because stopt watching after season 6.


ARROW
Ook deze serie liet mijn hart sneller kloppen. Wederom spanning en mooie vriendschappen en relaties. De serie begon met een goed en sterk verhaal, maar naarmate er een seizoen 2 en 3 kwam vond ik het tegen gaan vallen. Ik vond altijd wel dat de afleveringen vrijwel het zelfde zijn qua opbouw, maar de grote lijn door het hele seizoen zorgde er voor dat je steeds bleef kijken. Maar nu, na 3 seizoenen ben ik er wel een beetje klaar mee. Het eind van seizoen 3 is voor mij het eind. Seizoen 4 heb ik (voorlopig) geen zin in om te gaan kijken.

English: This show made my heart beat faster, I loved it! It had action, it was exciting and also filled with nice friendships and other relationships. The serie started with a great and strong story but after season 2 and 3 I became disappointed. I always thought the episodes had the same storyline on itself, but the main story within the season made me want to keep watching. But not anymore. Season 3 was a great ending of Arrow for me, so (for now?) I am not watching season 4.

Ben jij gestopt met het kijken van een serie?
Did you quit watching a show?


You Might Also Like

13 lovely comments

 1. Ik heb de benoemde series nooit gevolgd, maar begrijp wel dat een verhaal/plot na langere tijd minder interessant kan worden. Ik heb nog wel aanraders voor je in de genre; k-drama :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik heb nu toch al één K-drama gekeken :D
   Liefs xx

   Verwijderen
 2. Ik had ook verwacht dat Vampire Diaries na het verlaten van Nina Dobrev totaal anders zou zijn en ik het daardoor niet leuk meer zou vinden. Echter: ik vind het nu met die twist rondom het verhaal weer een totaal andere serie en daardoor juist nog steeds heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, probeer je mij over te halen? Haha. Momenteel ben ik hartstikke gelukkig zonder de serie, als ik eens een drang krijg om het af te kijken dan zien we dat wel weer :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Ik kijk de Vampire Diaries nog wel, maar inderdaad seizoen 6 was een mooie afsluiting geweest. Verder kijk ik op dit moment Once Upon A Time, ook heel leuk! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The vampire diaries vind ik ook ineens minder leuk nu Nina eruit is. Ze was zo'n goede speler!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb precies hetzelfde met beide series. Vampire Diaries probeert zichzelf weer uit te vinden zonder Nina, en alhoewel ik alle episodes wel heb, heb ik mezelf er nog niet toe kunnen zetten om ze te kijken. Bij Arrow ben ik halverwege seizoen 3 afgehaakt want het werd langdradig en saai. Grappig dat je dat bij precies dezelfde series hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ahh wat een toeval! Ja seizoen 3 heb ik toch nog maar wel ff afgemaakt maar daar laat ik het ook bij, haha. Het Einde was wel een goed eind, dus seizoen 4 vond ik echt overbodig. En tja, TVD, geen zin meer in.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 6. Je heb helemaal gelijk. Af en toe gaat een serie ook gewoon te lang door en word het steeds minder leuk om te kijken. Zelf ben ik gestopt met kijken naar de walking dead. Elk seizoen was naar mijn mening een beetje het zelfde. Trouwens leuke blog post.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The Walking Dead heb ik nooit gezien, en is volgens mij ook niet echt mijn ding. Ik ben blij om te lezen dat het maar goed is dat ik er nooit aan ben begonnen, haha ;)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 7. Aaah wat jammer! Ik kijk allebei de series nog wel met erg veel plezier. Maar ik vind het ook ontzettend jammer dat Elena/Nina er uit is, het was toch een hoofdrol speler en het voelt raar zo een nieuw seizoen zonder haar. Ondanks hebben ze toch weer iets spannends van het nieuwe seizoen gemaakt en de overige acteurs zoals Stefan, Caroline, Bonnie etc. vind ik ook ontzettend goed waardoor ik toch blijf kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb al veel gehoord van beide series. Ik heb ze zelf nooit gevuld. Ik heb het soms wel eens bij series, die ik eerst met plezier volgde en daarna gewoon niet meer..... Met films heb ik dit toch. Dan denk ik vaak de eerste film is de beste, dan moet je geen tweede maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja bij films is dat ook echt zo... Behalve als ze natuurlijk boeken verfilmen, maar anders ben ik het volledig met je eens ja :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS