LIFESTYLE | 5X JEUGDSENTIMENT EN BESCHAMENDE FEITJES

maandag, november 02, 2015

Toen ik zojuist op YouTube een beetje aan het rondkijken was en opeens hilarische dingen van vroeger tegenkwam begon ik aan een trip down memory lane. Ik ging van alles opzoeken en bekijken en leuke herinneringen kwamen weer helemaal terug. Ik vond het zó leuk om die dingen weer even terug te zien dat ik ze graag met jullie deel. Plus natuurlijk debiele verhaaltjes die bij sommige items horen.





Angus, Thongs and Perfect Snogging
Dit is een film uit 2008, wat betekent dat ik toen 14 jaar oud was. De film gaat over zoenen, vriendjes, boobs en bitchy meiden. Precies de dingen waar je jezelf mee bezighoudt als je 14 bent, haha. Ik weet nog dat ik deze film met mijn beste vriendin, Anne, had gekeken. We vonden hem helemaal geweldig. En dan natuurlijk ook de liedjes, want in de film had de hoofdrolspeler een eigen band genaamd Stiff Dylans.



De Jonas Brothers
Oh mijn God, wat waren Anne en ik toch fan! Niet normaal, haha. Bij Anne hing de hele kamer vol posters en ik heb geloof ik zelfs een werkstuk over de Jonas Brothers gemaakt. We keken enthousiast naar een tv programma over de groep en knipte waarschijnlijk ook alle plaatjes van hun uit de Hitkrant. 13 november 2009 was voor ons de grote dag; het concert in Ahoy. De dag begon vreselijk maar toen we eindelijk een (bijna) vooraan staanplaats hadden was alles goed. Het enige minpuntje was dat Joe een leeg flesje water gooide en dat het meisje voor ons die opving.



The Pussycat Dolls - Buttons
Toen ik nog een lief meisje waar in het eerste jaar van de middelbare school was dit liedje helemaal hot en happening. Waar het over ging? Ik had natuurlijk geen enkel idee. Misschien is dat ook de reden dat ik samen met een paar andere meiden op dit liedje een dance performance heb gegeven tijdens eerstejaars kamp. De docenten en oudere leerlingen die als begeleiding meegingen wisten het natuurlijk maar al te goed. Oeps!



Madonna & Justin Timberlake - 4 Minutes
Als ik nu een nieuw liedje ontdek hoeft dat helemaal niet met de videoclip te zijn. Vroeger keek ik non-stop naar TMF, dus als er een liedje op stond, zag ik altijd de videoclip. En boy, één scene in deze clip vond ik me toch vies en nieuwsgierig-makend. Rond 1:10 (voor de nieuwsgierige onder jullie) zie je twee mensen zoenen en dan met animatie is het gemaakt alsof je door de huid heen kijkt. Dit liedje kwam uit in 2008, toen ik dus 14 was. En ja, wat vond ik zoenen toen vies vooral nadat ik die scene gezien had. Arm kind.



Gwen Stefani - Rich Girl
Rich Girl kwam in 2004 uit, dus dat is alweer een hele tijd geleden. In het begin van de videoclip zie je Bratz poppen. Je raadt het al, die vond ik helemaal geweldig. Ze hadden zoals in de clip ook echt een Bratz piraten editie. Volgens mij had ik daar zelfs ook één van. Als ik er nu op terug denk heb ik echt veel geld uit gegeven aan die poppen, haha. En het liedje? Rich girl zegt genoeg toch. Toen ik jaren later Confessions of a Shopalohic keek (met Anne, haha) moesten we erg lachen dat de shopaholic Rich Girl als ringtone heeft.

Herken jij jezelf hier in? 

Follow

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Wat grappig om te bekijken, echt weer even terug in de tijd!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk artikel. Leuk onderwerp en gewoon leuk om te lezen hoe je er toen over dacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel erg herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen en best herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahah die foto! Ik herken je amper! Wat een origineel idee voor een artikel trouwens. Ik was ook helemaal zot van de jonas brothers vroeger :')

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om dit te zien, heel herkenbaar haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, dat is leuk om zo te zien en te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh jaaa, die film herken ik nog! En ik weet nog dat ik 4 minutes een heel leuk liedje vond. Tof artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Iedereen heel erg bedankt voor deze leuke reacties! <3
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS