LIFESTYLE | 4 INSTAGRAM ACCOUNTS DIE JE MÓÉT VOLGEN

maandag, november 09, 2015

Instagram is denk ik één van de meest gebruikte social media kanalen van elke blogger en mijn persoonlijk favoriet. Elke dag check ik om de zoveel minuten mijn mobiel om te kijken of er weer leuke nieuwe feed is. Addicted much? Sommige accounts zijn naar mijn mening zo tof, dat je ze simpelweg wel móét volgen.

Zus Interieur | by Sonja
Ik hou er van om naar prachtig gestylde interieur plaatjes te kijken. Zowel op Pinterest als op Instagram. Ik volg via Instagram dan ook verschillende interieur accounts, Zus Interieur is daarvan mijn favoriet. Waarom? Daar gaan we weer met die zwart/wit stijl, haha. Het spreekt mij gewoon erg aan. Niet alleen vind ik het leuk om weg te dromen bij een prachtige woonkamer, ook vind ik het erg leuk om inspiratie op te doen voor als ik eindelijk een eigen studio heb. Het account vind je hier.

English: I love looking at perfect styled interior pictures. As well as on Pinterest as on Instagram. On Instagram I follow several interior accounts, but this one is my favorite. Why? Because I am totally in love with the black and white style. Dreaming while looking at these pictures makes me happy, and it gives inspiration for when I find my own studio. 


Kristina Bazan
Over het perfecte leven gesproken zeg, jeetje wat maakt deze meid wat mee! Haar Instagram feed staat vol met foto's op het vliegveld als je weer een mooie reis gaat maken, prachtige foto's van de reis en indrukwekkende fotoshoot foto's. Dit is echt het account waarbij ik mezelf 100 keer afvraag hoe het zou zijn als ik voor één dag haar leven zou leiden. Het account vind je hier.

English: Talking about the perfect life, damn this girl is living it! Her Instagram feed is filled with airport pictures because she is going somewhere nice, pictures of that nice place and awesome photoshoot pictures. Looking at this account makes me wonder a 100 times how it would be to have that life for one day.


Paris in four months | by Carin Olsson
Zelf ben ik geloof ik zo'n vijf of zes keer in Parijs geweest. Maar om eerlijk te zijn, vind ik het helemaal niet zo'n leuke stad. Doe mij maar Londen. Maar dit Instagram account over het leven van Carin in Parijs heeft zulke mooie foto's, dat ik bijna weer een bezoekje zou willen brengen aan de stad. Het account vind je hier.

English: I have been in Paris for about five or six times. But to be honest, I don't like Paris that much. I prefer London. But this Instagram account about Carin's life in Paris makes me want to visit that city again.


Jogha Com | by Jogha.com
Sinds een tijdje ben ik elke dag te vinden in de sportschool van de campus. Ik ging op zoek naar sportkleding, aangezien ik dat nog niet had, haha. Ik kwam via via terecht bij het Instagram account van Jogha en werd verliefd op hun sportkleding en Instagram feed. Ik hou het alleen bij het wegdromen bij hun feed, want de kleding vind ik voor mij iets te duur. Maar toch, erg leuk om naar te kijken! Het account vind je hier.

English: I have been going to the gym for a while now, so I started looking for workout clothes. I ended up at Jogha thru a friend. I instantly fell in love with the Instagram account and their clothes, but I did not buy any. They are a bit too expensive for me. Even though I will not be able to workout in those outfits myself, I enjoy looking at their Instagram feed.

Wat is jouw favoriete Instagram account?
What is your favorite Instagram account?

Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. interessante accounts en mooie meisjes kkkkk :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende ze alle vier nog niet, maar ik weet wat me te doen staat. Instagram openen en vier nieuwe accounts volgen :D. Dankjewel voor de leuke tips :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je wat aan deze tips hebt! :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Die eerste ga ik sowieso even volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh leuk! Het account staat echt vol mooie interieur foto's :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS