FASHION | OUTFIT: ALWAYS FLAWLESS

vrijdag, november 27, 2015

I wake up: flawless. Nou ja, misschien niet altijd. Maar als het aan dit t-shirt ligt, dan natuurlijk wel! Tijdens een korte shopsessie bij de H&M spotte ik opeens dit shirt. In eerste instantie viel het shirt mij op dankzij de mooie kleuren maar toen ik de tekst zag wist ik zeker dat dit shirt voor mij gemaakt was, haha.
Lipstick MAC | T-shirt H&M | High waisted jeans H&M | Ankle boots Invito


Herken je de laarsjes trouwens? Dit is weer een typisch voorbeeld van wanneer ik iets leuk vind, ik het gemakkelijk in meerdere kleuren kan kopen. Zo heb ik deze laarsjes al een hele tijd in het zwart en nu ook in het bruin. Mijn ouders namen de Invito laarsjes mee vanuit Nederland naar hier, dus ik ben weer hartstikke blij! De zwarte laarsjes zijn te zien in de volgende outfit of the days: klikklikklik.

Wat vind jij van deze outfit?

Follow

English: I wake up: flawless. Okay, hmm, maybe not always. But if it depends on this shirt, I do am always flawless. Anyway, I spotte this shirt during a short shop session at the H&M. It actually caught my attention because of the nice print and colors, but when I saw the text... I knew it as made for me. 

And do you recognize the boots? This is a typical example for the fact that when I like something, I can easily buy it in several different colors. If you have payed close attention to my ootd's you would have known I also have these boots in black! I am very happy my parents brought me these Invito boots from The Netherlands.

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Je staat mooi op de foto's. Leuk shirtje, goede broek en mooie laarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben verliefd op je laarsjes!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zie je er weer beeldschoon uit! En je laarsjes zijn helemaal te gek!
  Love it!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die laarsjes zijn to die for! En het shirt vind ik ook erg grappig. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice jeans :)
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele toffe outfit! ik vind je laarsjes heel erg leuk, staan je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe outfit, en mooie fotoplek ook!! Je laarsjes zijn heel gaaf :D Lief dat je ouders ze meenamen, haha!

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg leuk! En de laarsjes vind ik echt bijzonder mooi! Gave blog heb je :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om te lezen dat iedereen de laarsjes net zo leuk vindt als dat ik ze vind! Heel erg bedankt <3
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg mooi, ik heb laatst ook net zn kleur broek gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS