,

FASHION | KOREA SHOPLOG #3 (FASHION ITEMS)

maandag, november 23, 2015

Is dit voorlopig de laatste shoplog? Geen idee. Maar wat ik wel weet, is dat ik onderhand wel genoeg spullen heb, haha. Aangezien ik hou van de sfeer en gezelligheid van Myeong-Dong ben ik er regelmatig te vinden. Dat is natuurlijk wel gevaarlijk door al die winkels om mij heen en gaat zo nu en dan mijn portemonnee open. Benieuwd wat ik heb gekocht?

Wil je als eerst mijn nieuwe video's bekijken?
Abonneer je dan hier!

Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Die sport bh's vind ik erg mooi, vooral die met marble print :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wieeh, wat grappig om jou een keer op video te zien! Ik hou totaal niet van sneakers eigenlijk, maar vind jouw air max echt superleuk! En zo'n opvouwbare fohn, hoe handig is dat :D Ik ga direct even abonneren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt een grotere kast kopen met al die nieuwe spullen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Nikes zijn echt geweldig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OMG Ik verstond eerst 'tieten' ipv titel o___0 Die sokken zijn zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ondertussen heb je waarschijnlijk nog veel meer gekocht, kijk uit naar je volgende shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In love with these socks!! vooral de zeemeermin close up en macdonalds! heb al aan Pei Yin gevraagd of ze ook wat van zulke schattige sokken voor me kan meenemen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS