,

BEAUTY | RIO ROSA MOSQUETA HANDCRÈME

maandag, november 30, 2015

Waarschijnlijk ben ik niet de enige die tijdens de koude wintermaanden een enorm droge huid heeft. Vooral mijn handen en gezicht hebben het zwaar te voortduren dit seizoen. Voor mijn gezicht had ik al een fijne crème, gelukkig nu ook voor mijn handen!

OVER DE CREME
Deze handcrème beloofd bescherming, herstelling en voeding van de huid. Er zitten alleen natuurlijk en biologische ingrediënten in zonder parabenen, paraffine en parfum. Een aantal van de ingrediënten zijn: rosehip, shea butter, sasha inchi, babassu en grapefruit. Is dit de magische formule voor geweldig gevoede en zachte handen deze winter?

English: This hand cream promises protection, repairing and nourishing of the skin. It only includes natural and organic ingredients, no parables, paraffin and perfume. A few of the ingredients are: Rosehip, shea butter, sasha inchi, babassu and grapefruit. Would this be the magic formula for nourished and soft hands this winter?WAT VIND IK VAN DE CRÈME?
Ondanks dat er geen parfum in de crème zit, zit er toch wel een geur aan die ik niet zozeer zwak vind. De crème ruikt een beetje naar bloemen, wat te verklaren is door de rosehip die er in zit. De crème heeft een fijne substantie, niet te dun (daar heb ik een hekel aan!) en ook niet te dik. Hij smeert fijn en trekt ook goed in. Wanneer mijn handen droog zijn en ik smeer ze in met deze crème, merk ik wel dat mijn huid gevoed wordt en ook zachter wordt. Het is wel belangrijk om gewoon lekker te blijven smeren zodat de kou geen kans heeft.

English: Even though there is no perfume in this hand cream, it does have a not-so-subtle smell. It smells a bit like flowers, which I think is because of the rosehip. The substance of the cream is really nice, it is not too thin (I hate that so much!) or too thick. It spreads nice and your hands do not stay slippy for long, haha. When my hands are dry I take the cream and spread it all over my hands, it makes my hands truly nourished and softer, but you do have to keep using it all trough out the day. 

Heb jij ook altijd droge handen tijdens de winter?
Do you have dry hands during the winter season?

Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Wat fijn dat deze handcrème alleen natuurlijke ingrediënten bevat, dat vind ik altijd een groot pluspunt! De substantie klinkt ook erg prettig. Ik zweer ook bij een goede handcrème in de wintermaanden, dus deze ga ik absoluut onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn handen zijn altijd droog in de winter. De verpakking vind ik trouwens erg leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed om te horen dat hij zo fijn in gebruik is! Een te dunne crème is inderdaad helemaal niks.
  XOXO Esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ik weet niet waar de crème allemaal verkocht wordt, maar bij John Beerens verkopen ze hem voor €8,45. Helemaal niet duur dus! Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Klinkt als een fijne crème. Ik smeer ook elke dag mijn handen in en als het kouder wordt wel vaker dan 1x per dag.
  Komen natuurlijk nog wel de verzendkosten bij als je de crème online koopt.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS