BEAUTY | ''HELLO AUTUMN'' MAKE-UP LOOK

maandag, november 16, 2015

Ook hier begint het nu kouder te worden, met zo nu en dan een fijne dag. De t-shirts kan ik helaas omruilen voor truien en de ramen gaan in de nacht soms dicht. De Koreaanse winters moeten geloof ik intens zijn, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat lopen. Tot nu toe is de herfst hier nog gewoon uit te houden, haha. De klok is hier niet verzet, waardoor het trouwens nóg een uur later is dan in Nederland.
Voor de basis gebruikte ik mijn concealer van Collistar in de lichtste kleur, 1. Ook gebruikte ik mijn nieuwe BB cream die ik hier in Korea heb gekocht (review) van A'Pieu in de kleur 21 van de Flawless Cover collectie. Om mijn gezicht af te poederen gebruik ik een compact powder van Essence in de kleur 04 Perfect Beige.

Voor een licht kleurtje op mijn gezicht gebruikte ik een natural bronzer van Rimmel London in de kleur 022 Sun Bronze. Verder gebruikte ik de highlighter van de Cinderella collectie van Essence en een multi colour blush van Catrice, nummer 080 Peach Frappucino.

Voordat ik aan mijn ogen begon ging ik aan de slag met mijn wenkbrauwen. Ik tekende ze een beetje bij met het wenkbrauwpotlood van Catrice, 020 Date With Ash-Ton. Vervolgens nog een beetje bijwerken met poeder van de Hema in kleur 02 Taupe.

Voor mijn ogen gebruikte ik een smokey eye effect stick van MaxFactor in de kleur Bronze Haze. Dit is een dubbele stick, voor als je niet snapt wat ik bedoel klik hier voor een afbeelding.  Voor de waterlijn gebruikte ik een oogpotlood van Yves Rocher in de kleur 71 Brun. Mijn mascara is van Essence de Get Big Lashes collectie, de waterproof mascara.

Voor mijn lippen gebruikte ik een lippotlood van Maybeline in de kleur 338 Midnight Plum. Daaroverheen ging de prachtige matte kleur Diva van MAC.

Bewaar jij ook altijd je donkere lipsticks voor de herfst/winter?

Follow

English: As a base for my face, I use a concealer from Collistar in the lightest colour. Than, I use my new BB cream from A'Pieu (Flawless Coverage, colour 21). The powder I use is from Essence in colour Perfect Beige. After that I use a natural bronzer from Rimmel London in the colour Sun Bronze. I also use a highlighter (Essence, Cinderella LE) and a blush from Catrice, Peach Frappucino. Next up are my eyebrows! I use an eyebrow pencil from Catrice, in the colour Date With Ash-Ton. After that I use some powder from Hema in the colour Taupe. For my eyes I use a smokey eye effect stick from MaxFactor in the colour Bronze Haze. For the waterline of my eyes I use a pencil from Yves Rocher in the colour Brun. My mascara is waterproof and from the brand Essence. For my lips I use a pencil from Maybeline in the colour Midnight Plum and a matte lipstick from MAC, Diva.

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Mooie look. Die kleur lipstick kan je heel goed hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Diva staat op mijn verlanglijstje, jammer dat hij zo duur is :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maar sowieso alle lipsticks (ander producten weet ik niet) worden steeds duurder van MAC! :(
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS