,

WINACTIE | KOREAANSE BEAUTY ITEMS; VERRASSINSPAKKET

woensdag, oktober 28, 2015

Een beauty verrassingspakket weggeven is natuurlijk hartstikke leuk. Maar nog leuker is natuurlijk een pakket met daarin beauty items van een ander land. Leuke en grappig gadgets of heerlijke andere producten die je nog nooit gezien hebt in je leven. Wil jij kans maken op dit Korean Beauty verrassingspakket? Lees dan snel verder!

Wat zit er in het pakket?
Zoals de titel al aangeeft, is het een verrassingspakket! Er zitten allemaal leuke items in die allemaal iets te maken hebben met beauty. Dus hou je van beauty? Dan vind je de inhoud van dit pakketje vast aangenaam.

Wat moet je doen om kans te maken?
1) Volg Susan Blogt via Bloglovin'
2) Volg mij via Instagram
3) Like het bericht over de winactie op de Facebook pagina van Susan Blogt

Wat mag je doen om extra kans te maken?
1) Abonneren op mijn YouTube kanaal
2) Like de Facebook pagina van Susan Blogt
3) Tweet over de winactie. Plaats in de tweet een link naar mijn blog en vermeld wat je kan winnen. Vergeet niet de link van de tweet achter te laten in een reactie op mijn blog. Mij taggen in de tweet hoeft niet.

Belangrijke informatie
1) Vergeet vooral niet om een reactie achter te laten met daarin een beschrijving van wat je hebt gedaan om kans te maken op het verrassingspakket.
2) Laat in je reactie ook een geldig e-mail adres achter.
3) Deze winactie is alleen geldig als je een Nederlands adres hebt.
4) De winactie duurt tot en met 16 november.

Heel veel succes!

Follow

You Might Also Like

13 lovely comments

 1. Ik doe mee! Voldaan aan al het genoemde.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joehoe alles gedaan!
  12nicky@live.nl
  #wishmeluck

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke winactie! Natuurlijk doe ik mee!
  Ik heb al het verplichte gedaan + je fb-pagina geliked.
  Mijn mail is: anniekbikker@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe graag mee !
  Ik volg je via bloglovin, instagram en Facebook en heb het bericht geliked. (Onder de naam Naomi Dekker )
  Mijn email is naomidekkerr@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Ik doe heel graag mee. Ik heb alle verplichte stappen genomen.
  Mijn email is: info@beauty-unboxing.nl
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whahahah leuk leuk... Zat al te denken wat een vage foto.... Behhhh hahahah ik ben ook wel heel erg nieuwsgierig naar dit superleuke pakketje! Ik zal zeggen ik ben dol op verrassingen dus verras me! ;-)
  Groetjes ilsiee/wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhh dit is echt zo leuk. Ik vind Koreaanse items altijd zo cute. En daarnaast vind ik het erg leuk als je nog niet weet wat er in zit. Ik doe heel graag mee. Ik heb alle bovenstaande stappen gevolgd. De tweet vind je hier: https://twitter.com/simscupoftea/status/659443940966420481 Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gaaf pakket lijkt het mij. Ik ben dol op beautyproducten.
  Ik heb alle stappen gedaan en ook alle extra stappen.
  De tweet: https://twitter.com/AllAboutBertina/status/659486370172420096
  Mijn mailadres is: allaboutbertina@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat origineel, ik doe meteen mee voor mijn dochter :) Ik volg je op Bloglovin' en op Insta (allebei onder onze blognaam Srsck) en ik heb je bericht op FB geliked (onder mijn persoonlijke naam Frederique). Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe mee! Ik volg je op blogloving, FB en instagram. oh en ik heb je FB-bericht geliked. Overal zit Natascha in de username als je het wil checken! (natascha_bauwens@hotmail.com) Wat leuk dit, ik ben benieuwd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Shit, Ik woon in Noorwegen :-P

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Omg, tofste winactie ooit! Ik doe enorm graag mee en heb alle stapjes (behalve de twitter) gedaan :D

  Liefs,

  Astrid
  av1989 @ hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke winactie, I'm in! Ik heb al het bovengenoemde gedaan, behalve het geweten :) overal is mijn gebruikersnaam Jorine's Life of Jorine Mol, iets in die richting.
  Mijn email adres is: jorineneeliemol@gmail.com
  Veel succes met het kiezen van een winnares!
  Liefs,
  Jorine
  Ps: ik heb zelf ook een winactie open staan voor een telefoonhoesje naar keuze, het zou leuk zijn als je een kijkje neemt!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS