LIFESTYLE | KOREA SHOPLOG #2 (FASHION & BEAUTY)

Mijn eerste Korea shoplog heb ik alweer eventjes geleden geplaatst. Daarin kwamen vooral lifestyle items voor, maar ook fashion en beauty (die shoplog vind je hier). De shoplog van vandaag is vol met fashion en beauty items! Dus geen lifestyle. Mocht je dit leuk vinden kijk dan vooral snel verder!


Wil je als eerst mijn nieuwste vlogs of andere video's zien?
Abonneer je dan hier op mijn kanaal!

Follow

7 opmerkingen:

 1. Wij gaan ook maar eens een kijkje nemen in die leuke winkel en dan koop ik wel een gezichtsmasker. Vond die voor mijn handen en voeten ook lekker en zo'n vlies is wel geinig en makkelijk. Dus ik probeer het gewoon. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je hebt leuke aankopen gedaan xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaloers op je aankoopjes!

  xoxo
  www.loisblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes, vooral het laatste rokje!
  Wat grappig dat muziekje aan het begin vd video, dat is het meldinggeluid van ebay :)
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :) En meen je dat serieus? Haha, ik heb nog nooit wat op eBay besteld dus dat wist ik helemaal niet! Hahaha
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.