FASHION | OUTFIT, TAKE ME TO THE ROOFTOP

Begin september plaatste ik een outfit of the day op het dak van onze bibliotheek. Vandaag neem ik jullie weer mee naar dat zelfde dak voor een splinter nieuwe outfit shoot. Dit keer op de achtergrond een stukje van Seoul (en een beetje overleden gras).


Top H&M | High waisted jeans H&M | Heels InvitoWat vind jij van deze outfit?

Follow

English: At the beginning of September I posted a outfit of the day on the library rooftop from our school. Today I am bringing you back to that same rooftop, but with a brand new outfit shoot. On the background a bit of Seoul (and dead grass). 

Susanblogt.nl

Susan Wijdemans | 23 jaar | Seoul lover & gek op pannenkoeken

9 opmerkingen:

 1. Leuke outfit. Het detail op je rug vind ik mooi!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke outfit, staat je goed. De rug van het blouseje is erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja and dead grass, that one got me lol :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit. Lekker casual. Ik vind vooral je laarsjes echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij heb ik dat blouseje ook! Ik was hem alleen een beetje vergeten, maar hij is eigenlijk toch wel heel erg leuk. Tijd om 'm weer eens uit de kast te trekken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha als je hem inderdaad hebt; uit de kast halen die handel en aantrekken! ;)
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!