FASHION | GREEN SHIRT & NEW SKIRT

woensdag, oktober 21, 2015

Zoals ik al een aantal keren had aangegeven kan je hier in weinig Koreaanse winkeltjes de kleding passen. Toen ik deze geweldig high waisted rok zag hangen en ik een pashokje spotte, maakte mijn hart een sprongetje. Toen bleek dat ik deze ''one size fits all'' ook nog eens paste was ik al helemaal blij. Die ging mee naar huis!Lipstick MAC | Shirt H&M | Skirt Seoul | Heels Miss Selfridge

Wat vind jij van deze outfit?

Follow

English: I have already said it a few times; most of the times you cannot try any clothes on in Korean stores. When I saw this skirt and spotted a fitting room my heart skipped a beat. Not only could I try the skirt on, I even fitted the ''one size fits all'' skirt. So this skirt had to come home with me.

You Might Also Like

19 lovely comments

 1. Leuke outfit! vooral je schoenen vind ik gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik was ook echt enorm blij toen ik deze schoenen ooit tegenkwam in Londen :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Wat een gave schoenen! Leuke outfit ook mop

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :) De laarsjes ben ik ook echt heel blij mee.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Mooooooi! Love de combinatie en de enkellaarsjes!! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Zelf twijfelde ik stiekem nog een beetje over de combinatie van de laarsjes bij deze outfit. Omdat het opeens zo *poef* zwart is dan. Maar de gouden details maakte het voor mij goed ;)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Leuke outfit, staat je goed. Rokje en laarsjes vind ik erg leuk ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed gevonden die kleur groen. Nu snap ik dat je regelmatig moet shoppen om zo goed te kunnen scoren! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha inderdaad! Inmiddels moet ik alweer een shoplog 3 gaan opnemen joh..
   Liefs xxx

   Verwijderen
 6. Schattig rokje en erg leuke laarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat een leuk rokje!! Goede score, fijn dat 'ie past!! :D

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar was ik zelf ook enorm blij mee! Hier is bijna alles ''one size fits all''.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 8. Ah wat een lief rokje!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ow wauw! Ik had het nooit zelf bedacht om zo'n bloemetjesrokje met een groenshirt te combineren, maar het staat echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi dankjewel! Erg leuk om te horen :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 10. Ik zou het zo kunnen aantrekken! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS