BEAUTY | 2X MAC LIPSTICK: FAUX & TROPIC TONIC

vrijdag, oktober 23, 2015

Dat ik van MAC hou is misschien geen grote verrassing. Het is een enorm fijn en mooi merk met prachtige producten. De prijs is voor mij wel iets aan de hoge kant, maar soms mag je jezelf wel verrassen met iets nieuws! Ik ging voor Faux en Tropic Tonic. Benieuwd?

TROPIC TONIC - Matte lipstick
Dit is de lipstick die je bij de afbeelding hierboven aan de linker kant ziet. Het is, net als al mijn hiervoor gekochte lipsticks, een matte lipstick. Persoonlijk vind ik mat er mooier uitzien dan glans. Voor de lippen is het natuurlijk wel iets meer uitdrogend, dus extra verzorging is een must. Momenteel smeer ik mijn lippen in met Vaseline. Naast dat ik matte lipsticks mooier vind, heb ik ook het gevoel dat deze veel langer blijven zitten. Echter kan dat ook aan mijn eigen lippen liggen. Over het algemeen blijven de MAC lipsticks bij mij langer zitten dan bij vriendinnen of mijn moeder.

Genoeg over het matte, laten we het hebben over de kleur! Ik wilde al een tijdje een oranje/koraal kleur lipstick hebben, maar ik vond het moeilijk om de juiste te vinden. Toen ik mijn broer in New York met een boodschappenlijstje stoorde had ik er express geen koraal tint bij gezet. Ik wilde zelf kijken wat mij nou echt stond. Tropic Tonic is het uiteindelijk geworden omdat deze koraal is en geen Hup-Holland-Hup schreeuwt waar ik namelijk erg bang voor ben/was bij oranje lipsticks.


FAUX - Satin lipstick
Dit is de lipstick die je bij de bovenstaande afbeelding aan de rechterkant vindt. Maar hé, wie wist dat nou niet? Faux is één van de meeste bekende MAC lipsticks op het moment. Waarom? Allemaal dankzij Kylie Jenner. Op het begin was ik er op tegen om deze aan mijn stash toe te voegen, puur om de rage. Maar toch vond ik het een mooie kleur en begon het te kriebelen. Deze lipstick stond op  het boodschappenlijstje voor mijn broer en vloog die van New York zo mijn handen in. Niet alleen is dit de eerste keer dat ik overgeef aan een lipstick rage, ook is dit mijn eerste niet Matte lipstick van MAC.

Op het begin dacht ik dat Faux erg zou lijken op Pink Plaid, die ik ook in mijn stash heb. Gelukkig was dat niet het geval. Pink Plaid is een meer lichtroze kleur terwijl ik deze meer donker oudroze vind. Hij smeert erg fijn en satin, haha. Maar wanneer ik heb op heb vind ik de finish wel iets weg hebben van een matte lipstick. Helemaal mijn ding!


Zo zien deze prachtige kleuren eruit waneer ik ze heb aangebracht. Aan de linkerkant wederom Tropic Tonic en aan de rechterkant weer Faux. Twee heel verschillende kleuren, mag dat even duidelijk zijn, haha. Tropic Tonic is leuk voor in de lente/zomer of gewoon om een saaiere outfit een extra touch te geven. Faux is neutraal en past vrijwel bij elke outfit. Het is ook een handige kleur voor als je extreem wil uitpakken met je ooglook en de rest van je gezicht rustig wil houden.

Wat vind jij van deze twee kleuren?

Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Mooie kleurtjes! Ik sta zelf echt niet met rood en oranje kleuren, dus Tropic Tonic is zeker niks voor mij! :-)
  Beide kleuren staan jou echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Persoonlijk vind ik de faux kleur mooier aangezien ik zelf niet van een opvallende kleur houd. Maar ze staan jou beide goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow ik vind Tropic Tonic erg mooi! En Faux hebben inderdaad een heleboel mensen, dus die kende ik al.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allebei heel erg mooi! Ik neig toch wel meer richting Tropic Tonic maar beide kleuren staan me helaas niet goed..

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS