BEAUTY | 2X MAC BLUSH: DAME & FLEUR POWER

woensdag, oktober 07, 2015

Één van mijn twee favoriete make-up merken is Mac. Voorheen had ik alleen lipsticks van dit merk. Maar sinds kort heb ik twee blushes toegevoegd aan mijn Mac stash. Ik wilde ''altijd al'' een blush van het merk, maar aangezien die nog duurder waren dan de al redelijke dure lipsticks, liet ik die drang aan mij voorbij gaan. Tot mijn lieftallige broer een tripje naar New York maakte. He better buy me some blushes! Ik gaf een ''boodschappenlijstje'' mee en ontving bij zijn terugkomt in ruil voor wat Euro's, twee blushes (en nog een lipstick).
DAME - Satin blush
Dit is de blush die je bij de thumbnail afbeelding aan de linkerkant ziet en bij de bovenstaande afbeelding onderaan ziet. Het is een lichte oudroze kleur met een subtiele glans erin verwerkt. Zoals je ook kan zien, is die aan één stukje bij de rand een beetje beschadigd. Voor het opdoen van de blush gebruik ik de blusher kwast van Real Techniques. De blush blijft in compacte vorm en heeft geen losse poeder liggen nadat ik met mijn kwast er overheen ga. Ook geeft de blush geen fall out bij het opdoen.

FLEUR POWER - Satin blush
De Fleur Power blush is dan natuurlijk de andere blush die je ziet op de bovenstaande afbeeldingen. Deze heeft een fellere kleur in een mix van roze en koraal. Op het gezicht is deze ook een stuk beter zichtbaar dan Dame. Dus probeer ik iets voorzichtiger te doen met het aanbrengen, haha. Ook bij deze blush gebruik ik mijn blusher kwast van Real Techniques. Wederom komt er geen losse poeder te liggen op de compacte vorm en heb ik ook geen last van fall out bij het aanbrengen op mijn gezicht.


Zo zien de blushes eruit wanneer je ze op de huid aanbrengt. Let op, dit is wel met mijn vinger gedaan en niet met een blush kwast. Ik heb ontelbaar foto's gemaakt van mijn gezicht om een goede indruk te geven van de blushes. Maar zoals je weet is dit geen beautyblog en heb ik vrijwel geen ervaring met dit soort foto's. Het was een hele opgaven en er zat helaas geen goede foto tussen. Dat natuurlijk ook omdat ik hier geen statief tot mijn beschikking heb. Hier moet ik dus nog echt op gaan oefenen!

Welke blush is jouw favoriet?

Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Was het ook echt goedkoper in New York? Vind het in ieder geval mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja was iets goedkoper. Niet verl geloof ik.
   Xxx

   Verwijderen
 2. Echt een mooie kleurtjes! Je mag dan misschien wat moeite hebben om een foto van je gezicht te maken met de blush op, maar jouw product foto's zijn echt fantastisch goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lief dat hij dat voor je mee nam! mooie kleuren:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi kleuren vooral de rechte kant

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind Dame echt een mooie kleur, alleen spijtig dat MAC ietsje prijziger is! ❤️ Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS