LIFESTYLE | VLOG: MYEONG-DONG SHOPPINGS & ONZE KANTINE

Naast dat ik natuurlijk hier ben om naar school te gaan en de cultuur te ervaren, ben ik hier toch ook wel om te shoppen. Samen met Pei Yin dook ik Myeong-dong in, wat het perfecte shop gebied is. Wees gerust, in deze vlog zie je ons niet alleen de winkels betreden. Ook neem je een kijkje in een van onze schoolkantine's en wat wij hier eten.
Wil je als eerst mijn nieuwe vlogs of andere video bekijken?
Abonneer je dan hier op mijn kanaal!


Follow

Susanblogt.nl

Susan Wijdemans | 23 jaar | Seoul lover & gek op pannenkoeken

4 opmerkingen:

 1. Wederom een hele leuke vlog en ik moet zeggen dat het eten er lekker uit ziet. Vind je het zelf ook lekker? Alleen nog even met stokjes gaan leren eten, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het eten hier is erg lekker, zo lang je maar het juiste kiest. Ze houden hier enorm van pittig, and as you know: ik niet! Verder gooi ik wel bij elke maaltijd de groente opzij, haha. En die stokjes.. tja, dat komt wel!

   Liefs xxx

   Verwijderen
  2. Te pittig eten vind ik ook niet lekker, dan komt het gewoon uit je neus, haha

   Verwijderen
 2. Oh wat lekker allemaal zeg . Leuke vlog heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!