,

LIFESTYLE | VLOG: CHEONGGYECHEON RIVER & KOREAN GRILL

vrijdag, september 04, 2015

Na alle positieve reacties die ik heb ontvangen over mijn vorige vlog, heb ik voor jullie weer een nieuwe! Afgelopen zondag ging ik met een groepje van 6 andere meiden (3 Nederlandse en 3 Duitse) naar Cheonyecheon, een rivier. Ook namen we een kijkje bij het beeld van de Koreaanse koning die het Hangul (alfabet) gemaakt heeft. Als afsluiter van deze geweldig maar vermoeiende dag, gingen we eten bij een Koreaans Grill/BBQ restaurant.

Wil je als eerste mijn Korea vlogs en andere video's bekijken? Abonneer je dan hier op mijn kanaal!

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Je hebt weer hard gewerkt aan.... en bewerkt JE VLOG / BLOG!
    Het is echt genieten wanneer ik kijk. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS