LIFESTYLE | VLOG: CHEONGGYECHEON RIVER & KOREAN GRILL

Na alle positieve reacties die ik heb ontvangen over mijn vorige vlog, heb ik voor jullie weer een nieuwe! Afgelopen zondag ging ik met een groepje van 6 andere meiden (3 Nederlandse en 3 Duitse) naar Cheonyecheon, een rivier. Ook namen we een kijkje bij het beeld van de Koreaanse koning die het Hangul (alfabet) gemaakt heeft. Als afsluiter van deze geweldig maar vermoeiende dag, gingen we eten bij een Koreaans Grill/BBQ restaurant.

Wil je als eerste mijn Korea vlogs en andere video's bekijken? Abonneer je dan hier op mijn kanaal!

3 opmerkingen:

  1. Je hebt weer hard gewerkt aan.... en bewerkt JE VLOG / BLOG!
    Het is echt genieten wanneer ik kijk. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.