LIFESTYLE | MOM'S BIRTHDAY! 5 REASONS WHY I LOVE HER

vrijdag, september 25, 2015

Als eerst wil ik even kwijt dat er natuurlijk niet maar 5 redenen zijn waarom ik van mijn moeder hou. Er zijn wel ontelbaar veel redenen, maar dit zijn gewoon de eerste 5 die op dit moment in mij opkomen. Waarom opeens zo'n moeder-liefde artikel? Mijn lieve mama is vandaag jarig! Helaas kan ik er niet bij zijn omdat ik in Seoul zit. Uiteraard heb ik wel een pakketje met cadeautjes naar huis opgestuurd, hihi. Lieve mama, gefeliciteerd!

English: Today is my mothers birthday! For this spacial day I will sum up the 5 first things that pop up in my mind why I love her (of course there are many more reasons than 5). I am very sad to be in Seoul on her birthday, but I did send a present.

1) Mijn moeder helpt mij met een heleboel dingen omtrent mijn blog. Zo plaatst zij bijvoorbeeld vaak mijn blog updates. Dat niet alleen op mijn eigen Facebook pagina, maar ook op andere blog Facebook pagina's. Door het tijdverschil dat ik momenteel heb is dat voor mij erg onhandig en neemt mama het vaak van mij over. Wat ze ook altijd doet is feedback geven op de tekst, zinsopbouw en natuurlijk ook typ- en grammaticafoutjes.  Ook maakte ze in Nederland vrijwel al mijn outfit of the day foto's.

English: My mother helps me with my blog. With the time difference from Seoul and The Netherlands, it is sometimes hard to post updates on Facebook. Now she does that for me. Also, she used to make all my outfit of the day pictures.

2) Ze staat altijd voor mij klaar. Of ik nou thuis in Nederland zou zitten, of hier in Seoul, ze staat gewoon altijd paraat. Zo heeft ze binnen no time een setje kinder stokjes gekocht en opgestuurd toen ze in de gaten kreeg dat met stokjes eten voor mij een te moeilijke opgaven is. En zo zijn er natuurlijk nog ontelbaar anderen dingen waaruit blijkt dat ze altijd voor mij klaarstaat.

English: It does not matter where I am, here in Seoul or back home. She is always there for me to help. When she found out eating with chopsticks is way to hard for me, she immediately bought some children-chopsticks and send them to me.


3) Ze heeft altijd advies. Of ik nou met een situatie aankom kakken waar ze zelf geen ervaring mee heeft, of er is iets dat zij zelf ook eens heeft meegemaakt: advies heeft ze altijd. En natuurlijk zijn er momenten dat ik haar advies volledig aan de kant schuif, om dan achteraf natuurlijk te zeggen dat ze gelijk had. Doen we dat niet allemaal wel eens? 

English: Whatever the situation is, she always has advice for me. Sometimes I don't listen to the advice... And will tell her she was right after all. I mean, we all do that. Right?

4) Ze geeft mij het gevoel dat ik speciaal ben. De situatie is nu even als toen ik nog thuis was. Wanneer mijn wekker vroeg ging als ik bijvoorbeeld moest werken, stond ze samen met mij op. Ze kwam erbij zitten als ik ging ontbijten of soms bakte ze zelfs pannenkoeken voor mij. Daarna zwaaide ze mij uit. Nou kom op, je voelt je toch speciaal als maar kan als je moeder dat doet? Een ander punt waarom ik van haar hou, dat hiermee samengaat is dan natuurlijk dat ze super lief is.

English: She gives me the feeling I am special. When I have to get up early for work or something. She gets up as well to join me for breakfast, or sometimes; bakes pancakes.

5) Ze is goud waard. Alles wat hierboven staat en nog veel meer redenen maken toch duidelijk dat mijn mama goud waard is? Ze is lief, zorgzaam, geeft advies, staat altijd voor mij klaar en is soms zelfs down voor een beetje gossip. En niet te vergeten; toen ik nog FarmVille speelde hielp ze mij ook nog eens met mijn farm.

English: She has a heart of gold. She is sweet, caring, advice giving and always there for me. Need I see more?

Lieve blog-lezers van mij, vergeet vooral niet om een felicitatie achter te laten in de comments. Mijn mama leest ze altijd allemaal, hihi. 

English: lovely blog-readers, don't forget to leave a ''congratulations'' comment below. My mom reads all of my comments, hihi.

Follow

You Might Also Like

34 lovely comments

 1. Happy birthday to your mom!! Hope she has an amazing day!! You girls look so alike!! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So sweet for this posting! Congratulations to your mom! :D She will be happy today because of you!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een gelukkige verjaardag aan je mama! En eigenlijk is het dus aan haar te danken dat ik via Facebook op je blog kom? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartelijk Gefeliciteerd met je mam!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh wat een ontzettend lieve verrassing, een blog over mij ♡ ik moest er gewoon van blozen.
  Dank je wel lieve schat van mij. En nogmaals bedankt voor de lieve cadeautjes die je gestuurd had. Dikke koes, ♡♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je lieve mama!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd mama van Susan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi artikel heb je ervan gemaakt. gefeliciteerd met mams !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het leek me leuk om als mama te reageren, tenslotte ben ik de mama van dé MAMA waar jij, Susan, zo lief over schreef. Nogmaals proficiat Sandra en ik verheug me op vanavond, dan gaan deze mama's gezellig uit eten.Onnodig te schrijven dat ik het helemaal met Susan eens ben! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel mama en ik heb ook zin in ons etentje.

   Verwijderen
 10. Gefeliciteeeerrd!!!!🎊🎊🎊🎊

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hier mag je moeder heel blij mee zijn top artikel en lief van je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal waar Rachel, ik ben er super blij mee.

   Verwijderen
 12. Wat een lief artikel. Gefeliciteerd nog! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ook gefeliciteerd sandra♥

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS