LIFESTYLE | KOREA SHOPLOG #1

Ik ben er pas net, maar heb nu al een heleboel gekocht. Dat varieert van fashion en gekke beauty items tot spulletjes die ik hier op mijn kamer nodig heb voor het huishouden. En stiekem zitten er in deze shoplog ook spulletjes verstopt voor in winactie!


Wil je als eerst mijn nieuwere vlogs en andere video's zien?
Abonneer hier dan hier op mijn kanaal!

Follow

4 opmerkingen:

 1. Super leuke spulletjes! Ben benieuwd naar die tools voor het drogen van je nagellak.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke shoplog. Wil er wel meer zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die nagel clipjes lijken me handig zeg. Al zal het er wellicht gek uitzien haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.