LIFESTYLE | CAFACE, SELFIE CAFÉ (JOUW FOTO OP JE DRANKJE)

woensdag, september 30, 2015

Hoe cool is het om jouw eigen gemaakte selfie terug te zien op het schuim van je drankje? Nou ik vond het nog wel een happening hoor! Pei Yin en ik gingen naar Hongdae (ootd van die dag vind je hier) om onder anderen naar het Trickeye museum te gaan. Maar dus ook naar Caface, het selfie café. Benieuwd hoe onze selfie er op het drinken uitzag?


Het café heeft één zwarte glans wand met het logo erop, voor de rest is alles clean and white. De uitstraling is erg fris en modern. Je hebt hogere barkrukken waar je aan kan zitten, knusse hoekjes (zoals op de afbeelding hierboven) en lage tafels met doorzichtige stoelen.

English: Accept for the shining black logo wall, it is all white and clean. Very modern with high chairs, low chairs and nice chill corners like the one in the picture above.

Maar dan nu, natuurlijk waar het om draait. Onze selfie op een drankje!

Nadat we het foto hokje indoken om de perfecte selfie te maken moesten we toch nog aardig lang wachten op ons drankje. Het gehele proces van het maken van de selfie tot het uiteindelijke resultaat weet ik niet. Maar het kost blijkbaar genoeg tijd.

Het printen van de selfie kan trouwens niet op alle drankjes. Dit omdat ze een schuimlaagje gebruiken voor de foto. Ik had een gewone thee genomen en daar kon het dus niet op. Pei Yin koos een latté en daar is dus de foto op geprint. Een selfie op je drankje kost trouwens 2.500 Won (€1,88 op dit moment) extra bovenop de prijs van het drankje.

English: After taking the picture for our drink it took a long time until it was finished. So the proces from picture to drink must be difficult. Printing a selfie is not possible for all drinks, since they make al layer of foam for the picture. I had a regular tea and it was not possible, so they put the picture on Pei Yin's drink.

Is dit niet gewoon geweldig?!

Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Echt super leuk. Ik heb daar nog nooit eerder van gehoord, kei leuk concept.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel erg leuk een selfie op je drinken! Over anderhalve maand een selfie van San en Ron!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt super cool
  echt heel vet!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS