BELANGRIJKE BLOG VERANDERINGEN!

zondag, september 20, 2015

Al een tijdje wilde ik mijn blog een ''upgrade'' geven. Dit is dan ook gebeurd! Na het aanpassen van mijn lay out en het toevoegen van korte Engelstalige stukjes bij elk artikel, is nu ook mijn domeinnaam aangepast. Geen I Shoot Lovee meer, maar Susan Blogt. Ik heb nog wel problemen met het doorverwijzen naar deze blog. Je komt er momenteel alleen wanneer je www.susanblogt.nl intypt, zonder www doet die het nog niet. Zelf weet ik niet wat er fout gaat en ik probeer er aan te werken!

You Might Also Like

1 lovely comments

  1. Ik hoop voor je dat het snel opgelost wordt. En ik vind "susan blogt" een leukere domeinnaam. Succes ermee.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS