BELANGRIJKE BLOG VERANDERINGEN!

Al een tijdje wilde ik mijn blog een ''upgrade'' geven. Dit is dan ook gebeurd! Na het aanpassen van mijn lay out en het toevoegen van korte Engelstalige stukjes bij elk artikel, is nu ook mijn domeinnaam aangepast. Geen I Shoot Lovee meer, maar Susan Blogt. Ik heb nog wel problemen met het doorverwijzen naar deze blog. Je komt er momenteel alleen wanneer je www.susanblogt.nl intypt, zonder www doet die het nog niet. Zelf weet ik niet wat er fout gaat en ik probeer er aan te werken!

Susanblogt.nl

Susan Wijdemans | 23 jaar | Seoul lover & gek op pannenkoeken

1 opmerking:

  1. Ik hoop voor je dat het snel opgelost wordt. En ik vind "susan blogt" een leukere domeinnaam. Succes ermee.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!