BEAUTY | AQUA BERRY CLEANSING FOAM

maandag, september 28, 2015

Net als geweldige BB creams (lees hier een review over mijn nieuwe Koreaanse BB cream) zouden ze hier ook goede producten voor huidverzorging moeten hebben. Ook hier was ik nieuwsgierig naar en besloot op pad te gaan naar iets om mijn gezicht mee te reinigen. Ik gebruik eigenlijk alleen het reinigingswater van Garnier, maar wilde graag iets extra's.

Zoals ik al aangaf, wilde ik een reinigingsmiddel voor voor het gebruiken van Garnier reinigingswater. Dit omdat ik overdag make-up draag en ik mijn gezicht voor het slapen gaan wel graag écht schoon wil hebben. Toen ik deze cleansing foam tegenkwam in een 1+1 actie kon ik het niet weerstaan even het testexemplaar erbij te pakken. Uiteindelijk kochten Pei yin en ik er beiden 1 van de 1+1 actie en waren we hier 3.500 Won (€2,63 op dit moment) voor kwijt per persoon.

English: I clean my face with cleansing water from Garnier. But since I wear make-up during the day, I wanted something extra. I saw this cleansing foam in 1+1 sale, so I could not resist trying the sample one. And I liked it!


Het schuim heeft een klein beetje een roze gloed en heeft ook een ietwat zoete geur. Natuurlijk is dat geen verrassing aangezien er ''berry'' op de verpakking staat. Wanneer je het gaan uitsmeren begint die luchtig te schuimen en wordt het langzaam iets dikker.

English: The foam is a bit light pink and smells sweet. No surprise because it says ''berry'' on the packaging. When you smudge the foam, it gets a bit thicker. 


Maar hoe bevalt deze cleansing foam mij nou uiteindelijk? Doordat de foam tijdens het uitsmeren wat diker werd, ging het smeren iets minder makkelijk dan dat ik had verwacht. Dat vind ik jammer. Van de zoete geur heb je geen last trouwens, die is subtiel. Een minpunt is dat ons kraanwater gemengd is met chloor, dus dat beïnvloed wel weer mijn huid tijdens het afspoelen. Maar de foam doet goed z'n werk. Hier en daar heb ik na het insmeren met een creme nog wel last van trekkerige plekjes.

English: But do I like it? Because of the foam getting thicker when you smudge it out, it is a bit harder to spread all over my face. The sweet sent is very subtle, so it is not annoying or something. The foam does its work nicely.

Hoe maak jij jouw gezicht schoon?

Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Toevallig heb ik eergisteren de cleasing foam gebruikt die ik van jou kreeg voor mijn verjaardag. Bij mij hetzelfde, aangezien ik geen Koreaans kan lezen probeerde ik het eerst ook zo uit te smeren op mijn gezicht maar het werd een soort van dikke pasta. Toen heb ik mijn vingers even onder de kraan gehouden en daarna smeerde het perfect! Dus probeer dat maar eens. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het inderdaad met water geprobeerd! Werkt erg goed ja. Dacht bij mijzelf, doe dat eens omdat er wel kei groot ''Aqua'' op staat.

   Liefs, Susan

   Verwijderen
  2. Kan natuurlijk ook zijn omdat er 'aqua' in zit ;)

   Verwijderen
 2. Klinkt goed! alleen die verpakking is al geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! En wat goedkoop zeg, i love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het niet, wel lekker goedkoop en het klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lijkt mij dat leuk om in zo'n heel ander land wat producten van daar uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS