BEAUTY | A'PIEU BB CREAM, FLAWLESS COVER

maandag, september 14, 2015

Geloof het of niet, maar ik ben momenteel best bruin. Mijn foundation matcht niet meer en ik zat er aan te denken om naar een BB cream te zoeken. Ik hoorde dat ze hier in Zuid-Korea goed zijn in het maken van BB creams, dus het zou waarschijnlijk geen moeilijke zoektocht worden. En inderdaad, de eerste die ik probeerde vond ik meteen goed. SPF30 en een mooie dekking, sold!


Zoals ik al aangaf waren er twee dingen waar ik extra op let. Het SPF gehalte en of de BB cream een beetje dekt. Natuurlijk ook de prijs, haha. Momenteel heb ik op mijn gezicht alleen een dagcreme met SPF15. Deze BB cream biedt het dubbele, dus maakt mij erg enthousiast. Er waren BB creams met verschillende functies, uiteraard ging ik voor die met flawless cover. In de winkel kon je natuurlijk ook even de producten testen. Toen zag ik opeens dat er maar twee kleuren waren, oeps. Gelukkig paste de lichtste kleur perfect en dekte deze ook goed. Voor de prijs van 10.000 Won (op dit moment €7,48) kon ik hem zeker niet laten liggen.


Op de linker afbeelding zie je mijn gezicht met alleen mascara en wenkbrauwen bijgewerkt. Je kan hier goed zien dat ik nogal veel rode plekjes heb op mijn gezicht. Vooral bij mijn wangen en neus. Op de rechter afbeelding heb ik de BB cream opgedaan. Het verschil in roodheid vind ik persoonlijk enorm duidelijk. Voor mij dekt deze BB cream erg goed, en matcht de kleur ook met mijn eigen huidskleur.


Nadat de BB cream erop zit kan de rest van mijn make-up er op. Ik maakte de look af met de Cinderella highlighter van Essence, de blush Dame van MAC, een bronzer van Rimmel London en natuurlijk Faux lipstick van MAC. De mascara die ik als op had is van Essence. Mijn wenkbrauwen heb ik gedaan met een potlood van Catrice en een poeder van Hema.

Gebruik jij liever een BB cream of een foundation?English: Since I got a serious tan over the summer, my foundation did not match my skintone anymore. Time to find something new! Since I heard the BB creams in Korea would be great, I figured I should buy one. I found one in Myeong-dong for only 10.000 Won (€7,48) and fell for the ''flawless cover'' and SPF30. There were just two colors available, but one of them luckily matcht my skin!

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Op de foto ziet de bb crème er super mooi uit, ziet het er in het echt ook zo uit? En ik vind de laatste foto met alles erop en eraan erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staat je goed, heel natuurlijk

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS