LIFESTYLE | VISITEKAARTJES INSPIRATIE

maandag, augustus 03, 2015

Mijn visitekaartjes heb ik al zo'n twee jaar geloof ik. Ik kocht er een heleboel en ben er nog niet doorheen. Wel ben ik toe aan nieuwe. Dat ook omdat ik het in mijn hoofd heb spoken om mijn blognaam te veranderen. Hoe dan ook, ik ben druk bezig met het ontwerpen van een nieuw visitekaartje met Photoshop. Maar waar te beginnen? Op Pinterest natuurlijk! Omdat er natuurlijk heel veel meiden zijn met een eigen blog (of andere bedrijfje) leek het mij leuk om wat inspiratie te delen voor leuke en natuurlijk ook bijzondere visitekaartjes. (Pinterest zoekwoorden: business card / cards)
Heb jij visitekaartjes voor jezelf of bedrijfje?

Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Leuke ideeen, ik heb net mijn nieuwe kaartjes binnen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dit!!! Stuk voor stuk hele leuke en originele kaartjes! Het kaartje van "Dat zit wel snor" vond ik ookal zo onwijs schattig! Zeker even een kijkje waard! http://datzitwelsnor.net/2014/05/visitekaartje-maken/
  Succes met het maken van je visitekaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je dit op je blog zet! Misschien ga ik ook eens visitekaartjes kopen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zitten leuke kaartjes bij. Spannend om (misschien) een nieuwe blognaam te gaan nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah heel veel mooie inspiratie. Ik wil graag visitekaartjes gaan ontwerpen, snel :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeer leuk. Ik heb visitekaartjes laten maken, voor m'n hobby fotografie. 'k Ben nl nog een studente fotografie, dus dat kan nog van pas komen voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS