LIFESTYLE | MIJN INSTAGRAM FASES, VAN BOKEH TOT QUOTES

maandag, augustus 31, 2015

Volgens mij is Instagram voor veel bloggers de nummer één verslaving. Zo ook van mij, dat geef eerlijk toe. Als ik door mijn eigen feed scroll moet ik soms wel even lachen. Wat heb ik voor fases gehad zeg. Ranjes er omheen, bokeh effecten, zwart wit foto's en prachtige quotes. Van alles komt er voorbij. Er was zelfs een tijd dat ik altijd het zelfde filter gebruikte...
Overmatig gebruik van bokeh effecten. Geen idee met wat voor een onwijs hippe App ik dit allemaal deed hoor, maar ik was er wel erg blij mee. Dit deed ik sowieso nog met mijn oude mobiel, een Samsung. Want ik herinner mij nog dat ik diezelfde App niet meer kon downloaden op mijn iPhone. Zoals je kan zien was ik fan van de oranje en de roze bokeh effecten. Als het kon matchte ik de gekleurde bokeh natuurlijk met de desbetreffende foto.

Foto's zwart/wit maken. Soms zie je er in het zwart/wit gewoon beter uit en gebruik je dit effect om die reden. Zoals je ziet kregen bij mij ook objecten dit zwart/witte filter over zich heen. Wat kan ik dan nog als excuus gebruiken? Gewoon dat ik het mooi vind. Dat vind ik ook wel hoor, zwart/wit. Maar als het random in je feed verschijnt vind ik het er persoonlijk wel gek uit zien. Toch vind ik een zwart/wit foto altijd wel mooi hoor.

Het zelfde filter. Toen ik een filter had gevonden waar ik helemaal happy mee was (Aden geloof ik) gebruikte ik deze non-stop. Vrijwel elke foto die in mijn Instagram feed zou verschijnen kreeg dit filtertje over zich heen. Dit heb ik volgens mij echt maanden gedaan, haha. Niet dat ik dit filter nu niet meer mooi vind, mijn voorkeur gaat nu gewoon uit naar iets anders.


Geweldige levens quotes. Oké, ik maak mij nog steeds schuldig aan het plaatsen van ''leuke'' quotes. Ik vind het af en toe wel wat hebben. Als ik door Instagram scroll en iemand heeft een leuke quote geplaatst kan ik er meestal wel om lachen.Veel van mijn geplaatste quotes gaan over winkelen. Dat omdat ik mijzelf vaak kan identificeren met de quote, maar ik ook zeker weet dat meer meiden dat kunnen.

Huidige feed. De bokeh effecten heb ik ver achter mij gelaten. Quotes plaats ik zo nu en dan nog, zwart/wit foto's misschien ook eens op zijn tijd. Het zelfde filter gebruiken... Ik gebruik geen filter meer. Ik pas alleen de helderheid van mijn foto's aan zodat ze wat lichter van kleur worden. Zo vind ik mijn feed er fris uit zien met een beetje eenheid. 

Volg jij mij al op Instagram?
& hoe ziet jouw feed eruit?

Follow

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Je huidige feed is prachtig! Grappig om al die verschillende fases te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geinig om die fases zo naast elkaar te zien. Op naar de volgende fase :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS