LIFESTYLE | 3 NIEUWE TELEFOONHOESJES

vrijdag, augustus 14, 2015

Regelmatig kom ik filmpjes of artikels tegen waarin Youtubers en bloggers hun telefoonhoesjes stash laten zien. Vaak hebben deze meiden (ook jongens?) de nieuwste iPhone of een ander hip apparaat waar ongelooflijk veel hoesjes voor te koop zijn. Maar dan ben ik daar, het meisje met de iPhone 5C, waar helemaal niet veel hoesjes voor zijn. Gelukkig kwam ik een webshop tegen die veel leuke hoesjes voor de 5C verkocht en mocht ik er een paar uitzoeken.Dit zijn mijn drie nieuwe hoesjes. Als eerst een doorzichtig softcase. Ik kocht mijn mobiel omdat ik de kleur zo leuk vond, echter zag je hier niets van door het hoesje. Daarom ging ik voor een doorzichtige, nu kan ik de kleur weer zien. Deze heb ik nu dan ook om mijn iPhone zitten. Mijn vorige hoesjes waren geen softcases en ik was daar erg nieuwsgierig naar. Deze doorzichtige was namelijk ook te koop als hardcase. Tot nu toe bevalt het mij erg goed, misschien zelfs beter.

Als tweede ging ik voor een hoesje met het Instagram logo. Waarom? Omdat het een van mijn favoriete Apps is. Dit hoesje is geen softcase maar ik kon hem echt niet laten liggen. Wanneer ik mijn doorzichtige hoesje beu ben doe ik deze er snel op. Ik vraag mij af of ik met dit telefoonhoesje ook andere Instagram liefhebbers aantrek? Haha

Het laatste hoesje is weer een softcase. Versierd met prachtige licht paarse en roze bloemen en een inspirerende tekst: Life is beautiful. Het helpt je herinneren dat je van het leven moet genieten en overal iets moois in zou moeten kunnen zien. Naast quotes hou ik ook erg van pastel kleuren en van bloemen. Geweldige combinatie dus!

Hoesjes Outlet, waarvan ik deze hoesjes heb mogen ontvangen heeft naast deze drie hoesjes nog een heleboel andere voor de 5C (die vind je hier). Een aantal daarvan zie je ook in de eerste pagina van dit artikel. Daarnaast hebben ze ook nog veel hoesjes voor andere telefoons.

Wat voor telefoon heb jij?

Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Wel leuk dat hoesje met instagram erop. Ik heb gewoon een zwart lederen hoesje waar ik mijn mobiel in schuif maar dan kan ik er verder niets mee doen, om te gebruiken moet ie er weer uit, niet zo handig dus eigenlijk.... ik ga maar eens kijken op de site

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke hoesjes! Vooral de laatste is heel erg leuk! Ik heb zelf een iPhone 6, dus zijn er genoeg hoesjes te vinden! Ik heb nu een roze hoesje met hartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat Instagram hoesje! Zo leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke hoesjes!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS