FASHION | LAATSTE OOTD IN NEDERLAND

maandag, augustus 24, 2015

Niet helemaal precies wat de titel zegt. Maar voorlopig is het wel de laatste OOTD van mij in Nederland. Eigenlijk best een gek idee. Mijn lieve moeder maakte altijd mijn outfit foto's, nu kan dat even niet meer. In Korea ben ik met een vriendin samen, dus zou ik haar maar moeten dwingen. Hopelijk vindt ze het niet erg en doet ze het graag... en goed, haha. Hoe dan ook, ik maakte deze eventjes geleden en wilde met een zonnige OOTD eindigen, haha.Top Vero Moda / Rok New Yorker / Sleehakken BershkaWat vind jij van deze outfit?

Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Staat je leuk en fleurig/kleurig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit! Heel veel plezier daar!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke top. Staat je erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gecombineerd de top en de schoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit, staat je goed! Nogmaals heel veel plezier in Zuid-Korea! Ik ben benieuwd naar al je avonturen. X

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS