FASHION | KILLER HEELS EN MIJN OMA'S JAS

maandag, augustus 10, 2015

Mijn oma (73 jaar) heeft regelmatig kleding items aan waarvan ik denk; dit zou ik ook wel aan doen. Zo heb ik ook wel eens iets van haar geleend. Toen ik afgelopen week weer bij mijn oma was pakte ze er een prachtige jas bij. Ze droeg deze niet echt meer en vroeg wat ik er van vond. Ik werd opslag verliefd en de jas ging met mij mee naar huis. Naast de prachtige jas staan bij deze outfit ook mijn nieuwe enkellaarsjes in de spotlight. Ik kocht ze diezelfde dag bij Invito en ben er super blij mee.


Jas van mij oma (merk: Amici) / Blouse Bershka / High waisted jeans H&M / Enkellaarsjes InvitoWat vinden jullie van mijn outfit?
& dan vooral de jas en mijn nieuwe laarsjes, hihi

Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Lief van je oma dat je de jas mee mocht nemen, hij staat je moooi! Leuke combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zijn ze wel super zeg! Die jas staat je echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een super mooie jas zeg! Staat je super!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat je erg leuk, mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn meis, ik ben super blij dat de jas een tweede leven krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS