BEAUTY | PRODUCTEN DIE IK GEBRUIK VOOR MIJN HAAR

vrijdag, augustus 21, 2015

Mijn lange blonde lokken waren mij bijna heilig. Bijna. Ik knipte er een heleboel af en ben nog steeds erg blij met het resultaat. Qua haarverzorging is er vrijwel niets veranderd. Als er weer shampoos en conditioners in de aanbieding zijn dan probeer ik weer eens van nieuws. Alweer een tijd geleden kocht ik wat producten waar ik erg blij mee ben en deel ik nu welke dat zijn.Dit artikel is niet gesponsord. 

Andrélon Keratine Repair shampoo gebruik ik nu voor de eerste keer maar ben er enorm tevreden over. De andere producten van de afbeelding gebruikte ik al een tijdje, dus de shampoo werd ik ook nieuwsgierig naar. De shampoo ruikt heerlijk en maakt mijn haar weer fris en schoon. De Keratine Repair conditioner gebruik ik alweer eventjes. Dit is geloof ik mijn tweede flesje. Ook dit ruikt weer heerlijk en is fijn in gebruik. Hij smeert fijn en laat mijn haar zacht en glanzend achter. De Keratine Repair oil gebruik ik écht al een hele tijd. Dit item vind ik echt onmisbaar. Helaas ietwat aan de prijzige kant, dus koop ik deze alleen wanneer die in de aanbieding is. Dan koop ik er trouwens direct een heleboel, want het is zo fijn! Mijn haar wordt nog glanzender, zachter en borstelt heerlijk door. Verder gebruik ik niet veel andere producten voor mijn haar. Soms een mouse of spray voor extra volume. 

Wat voor shampoo en conditioner gebruik jij?

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Ik gebruikte ook altijd andrelon tot ik heel erg jeuk kreeg op mijn hoofdhuid en allemaal schilvertjes kreeg :( ik ben toch maar even overgestapt dus naar een andere.. Nu gebruik ik Nivea en heb er gelukkig (nog) geen last van

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik nu de keratine repair van Syoss, heb ook altijd hun haarlak enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik ook altijd andrelon shampoo en conditioner. Ik had altijd voor volume en veerkracht maar ik wil nu proberen minder vaak mijn haar te wassen dus wil ik nu graag dat langer friss en 2 in 1 gaan proberen :)
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vraag me vaak af of shampoo en conditioner van een kapper beter zou zijn, maar ik gebruik zelf ook andrelon, in ieder geval een stuk goedkoper dan spullen van de kapper.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS