LIFESTYLE | MIJN STUDENTENKAMERTJE IN TILBURG

vrijdag, juli 03, 2015

Oh wat doet het pijn aan mijn hart. Maar dan ook ècht. Het was mijn eerste eigen plekje. Een plekje voor en van mijzelf. Een plek waar ik zelf moest boodschappen doen, koken, afwassen, wassen en schoonmaken. Maar wel een plek waar ik verder alles kon doen wat ik wilde. Helaas staat nu al ongeveer 80% van de spullen van die plek alweer bij mijn ouders. Als een soort ode aan mijn kamertje heb ik voor jullie een kleine video gemaakt. Stiekem is de video eigenlijk voor mijzelf.

Abonneer je hier gratis op mijn kanaal!

Heb jij een studentenkamer (gehad) ?

Follow

You Might Also Like

4 lovely comments

  1. Ik heb geen studentenkamer gehad. Snap dat het jammer is dat je gaat verhuizen, hopelijk komt er binnenkort een mooie studio op jouw pad ♡

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het heeft inderdaad wel wat om voor het eerst op eigen benen te staan. Ik heb zelf niet op kamers gewoond, maar ik denk dat het wel heel erg leuk is. Nu je gaat verhuizen op de valreep toch een soort van room tour, hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke studentenkamer had je!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS