LIFESTYLE | CITY TRIP, INNSBRUCK

Na Malta had ik twee hectische dagen van koffer uitpakken, tentamens maken in Tilburg, koffer inpakken en vertrekken naar Innsbruck. Van donderdag tot en met zondag ochtend verbleef ik samen met mijn ouders en broer, Frank, in deze mooie Oostenrijkse stad. Benieuwd naar de stad en ons super leuke (zalmroze!!) hotel?


Ben jij ooit in Innsbruck geweest?

Follow

5 opmerkingen:

  1. Wauw ziet er heel mooi uit daar , zelf ben ik er nog nooit geweest

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Ik zou daar graag nog eens naar toe willen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben er nog nooit geweest. Maar vind dat hondje wel erg lief!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.