LIFESTYLE | 114 METER HOGE HANGBRUG TUSSEN TWEE BERGEN (!!)

maandag, juli 27, 2015

Of ik een daredevil ben? Eigenlijk niet. Maar toen ik tijdens het rijden naar ons hotel onder deze hangbrug doorreed wist ik het: hier wilde ik overheen lopen. De brug bleek 114 meter hoog te hangen en maar liefst 406 meter lang te zijn. De brug was 1,20 meter breed waar je elkaar dus ook moest passeren. Moed bij elkaar rapen en lopen maar.Boven hadden we super mooi uitzicht over de brug, het land beneden en dit oude kasteeltje. Zelf vond ik het erg spannend om deze brug te bewandelen. Doordat het een hangbrug is en 114 meter boven de grond hangt, wiebelt het namelijk enorm.

Zou jij deze hangbrug bewandelen?

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Wauw, wat ziet dat er gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er prachtig uit, love Oostenrijk ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah tof! Bij een houten zou ik twijfelen maar hier zou ik zeker weten overheen gaan. Zo gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er super tof ui maar zelf zou ik het niet aandurven heb last van hoogtevrees haha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS